Oala Sub Presiune Capacitate 9l Fund Triplustratificat Calitate 18/10 Forma Rotunda Material Inox Argintiu
Descriere
Timp livrare estimat 9 zile lucratoare
Oala sub presiune nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Gospodinele mai in varsta imi vor da dreptate. Cele mai tinere urmeaza sa inteleaga necesitatea unei oale sub presiune. Timpul este tot mai scurt si ne dorim sa le facem pe toate. Alimentatia este pe primul plan, dar de cate ori renuntam la un preparat pentru ca dureaza prea mult?
Seara iti doresti sa le pregatesti cina celor dragi. Dar intre teme, ordine in casa si gatit, nu mai reusesti sa te imparti. Insa exista solutii menite sa iti faca mai usoara si treaba mai rapida.
AVANTAJELE UTILIZARII OALEI SUB PRESIUNE
Incearca sa oferi familiei tale o masa calda, preparata in casa din ingrediente de calitate. Cina este momentul cand toata lumea se aduna la masa si se discuta evenimentele de peste zi. Profitati de aceste momente savurand o masa in familie.
REDUCE TIMPUL DE PREPARARE AL ALIMENTELOR
Intr-o oala inchisa, punctul de fierbere al apei creste direct proportional cu presiunea. Astfel alimentele vor fierbe mult mai repede. Este ideal sa ai carne de porc – vita fiarta in 40-50 de minute, iar legumele uscate in 30 de minute. Pofta de ciorba de fasole sau ciola afumat? Oala sub presiune te poate ajuta sa prepari mancarea dorita intr-un timp mai scurt.
ECONOMIE DE TIMP SI ENERGIE
Pentru ca nu mai e necesar sa fierbem alimentele ore in sir, vom face si economie de energie. De timp nici nu mai zic, acesta este limitat. Cat timp alimentele se fierb ne putem ocupa de copii sau de alte treburi prin gospodarie
FARA ABURI SI MIROS IN CASA
Cred ca acesta este un mare avantaj. Aburii nu mai incalzesc inutil casa. Mirosul nu se mai raspandeste in toata locuinta. Aburul fierbinte deterioreaza in timp mobila si peretii daca aerisirea nu este adecvata. Acel abur fierbinte uns se depune pe obiecte si este atat de greu de indepartat.
ALIMENTELE ISI PASTREAZA VALOAREA NUTRITIVA
Prin fierbere in oala cu presiune, alimentele isi pastreaza valoarea nutritiva mai bine. Si este un aspect foarte important daca punem pret pe o alimentatie sanatoasa si preparate cu gust.
CE RETETE PUTEM PREPARA CU AJUTORUL UNEI OALE SUB PRESIUNE?
Ati constientizat avantajele utilizarii unei oale sub presiune. Si acum vine intrebarea, la ce retete se preteteaza ea? Am sa va enumar cateva, iar dupa ce veti incepe sa o folositi, sigur ii veti gasi mai multe intrebuintari in functie de anotimp, preparatul dorit si imaginatie.
- fripturi de vita, porc, miel, pui, curcan;
- ciorbe cu carne sau leguminoase uscate (mazare, fasole);
- racituri,
- gem si compot,
- orez – pilaf,
- sosuri din carne tocata,
- varza cu carne.
- Tip produs: oala sub presiune;
- Material: Inox;
- Capacitate: 9 L;
- Capac de Inox cu mecanism de blocare; si din sticla
- Supapa de siguranta;
- Fund gros, cu 3 straturi;
- Utilizare inclusiv de plita cu Inductie.
- Argintiu pc9