Termeni si conditii MP

Categorii

Termeni si conditii MP

Despre MP

Platforma MP este sistemul prin care partenerii MP isi afiseaza propriile produse pe domo.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre domo.ro. Clientii pot comanda simultan, atat produse domo.ro, cat si produse din oferta oricarui partener MP.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener. Acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. De asemenea, acestea nu sunt aceleasi cu cele care insotesc produsele vandute direct de catre domo.ro.

Cum comand

Ca sa poti comanda produse vandute de catre partenerii MP, trebuie sa iti creezi cont de client pe site-ul domo.ro (https://www.domo.ro/index.php?main_page=login)
Produsele ofertate de partenerii MP pot fi comandate doar online pe domo.ro.

Procesul de comanda online este cel standard: odata ce ai gasit produsul dorit, apasa pe butonul "Adauga in cos". La adaugarea produselor in cos, vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate.

Anularea comenzii

Comenzile se pot anula dupa cum urmeaza:

  1. la solicitarea Clientului, exprimata anterior expedierii/livrarii, acesta va comunica decizia partenerului MP dupa ce va primi mesajul de confirmare a comenzii;
  2. din motiv de lipsa stoc, partenerul MP va contacta si va anunta clientul cu privire la motivul anularii comenzii.
Livrare si stocuri

La fel ca si produsele vandute direct de domo.ro, produsele vandute de partenerii MP au afisate informatii despre stoc. Produsele ofertate de partenerii MP sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.

Modalitati de plata

Produsele ofertate de partenerii MP pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs. In cazul in care optezi pentru plata ramburs, vei plati separat fiecare factura in momentul in care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii MP se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid.

Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate.

In cazul in care vei comanda simultan produse de la domo.ro si alti parteneri, vei primi cate un colet separat de la domo.ro si fiecare partener.

Service si garantie

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie vei primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.

Garantia produselor achizitionate de la partenerii MP este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retur

Partenerii din MP au obligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare. Indiferent de motivul returnarii produselor, clientii vor returna produsele la adresa de retur comunicata clientului de catre partenerul MP.

Clientul va notifica partenerul MP de intentia de a se retrage din contract unilateral completand formularul de retur.

Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured