• pret preturi Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV
  • Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV
  • Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV
  • Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV
  • Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV

Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV KD55A8BAEP

6994 Lei cu TVA
Disponibilitate:
Cod produs: KD55A8BAEP
Garantie:
24 luni persoane fizice
12 luni persoane juridice
Vandut de: DOMO.RO

Descriere Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart

Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV

Procesorul care scoate maximum dintr-un ecran OLED

Acelasi procesor folosit în televizoarele 8K analizează precis datele imaginilor pentru a sublinia contrastul intens al ecranului OLED, cu un negru pur, luminozitate maximă si imagini realiste.

Imbunatatirea culorii si contrastului pentru pforunzime si un realism iesit din comun

Vedeti culori fidele realitătii, descoperiti detaliile din umbrele adânci si din luminile strălucitoare. Cu Pixel Contrast Booster, culoarea si contrastul din zonele luminoase sunt îmbunătătite, astfel încât să vă puteti bucura de scene pline de nuante realiste, mai multă profunzime, texturi fine si un negru pur, pe care doar un ecran OLED le poate oferi.

Sigle OLED si Pixel Contrast Booster

Detaliu al papagalului pe televizorul LCD tip margine

LCD tip margine

Detaliu al papagalului pe televizorul OLED conventional

OLED conventional

Detaliu al papagalului pe televizorul OLED Sony cu Pixel Contrast Booster

Televizor OLED Sony cu PCB

Două bărci de canoe pe un lac la răsărit

Culorile si contrastul devin mai reale

Object-based HDR remaster

Cu Remasterizare HDR în functie de obiect, culoarea obiectelor este analizată si contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Gratie remasterizării individuale, acest TV poate reproduce o profunzime si texturi mai ample.

Rezolutie absolută cu 4K X-Reality™ PRO

Rezolutie absoluta, indiferent ce vizionati

Orice tip de continut poate fi convertit la rezolutie 4K realistă cu functiile Sony unice. X1™ Ultimate, de două ori mai rapid ca X1™ Extreme, analizează exact si procesează datele pentru a îmbogăti imaginile 4K cu textură si detalii realiste. Chiar si imaginile 2K si Full HD sunt convertite aproape la 4K cu 4K X-Reality™ PRO folosind o bază de date 4K unică. Rezolutia este optimizată apoi de Rezolutie superioară bazată pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste.

Reproduce o gama de culori mai larga si mai precisa

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor conventional. Acesta analizează si prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalete si precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viata reală.

Sigla TRILUMINOS Display

Gamă largă de culori TRILUMINOS
Detaliile unei masini care se deplasează cu viteză, cu X-Motion ClarityCulori superbe din orice unghi, gratie tehnologiei OLED de la Sony

Scene rapide mai luminoase si mai clare

Imaginile sunt create de milioane de pixeli controlati individual, astfel că totul arată cât se poate de clar pe ecranul OLED. Iar cu tehnologia noastră X-Motion Clarity™, actiunea rapidă este mereu fluidă si clară. Imaginile în miscare sunt controlate cu precizie pentru a minimiza neclaritătile, astfel încât imaginile să rămână fidele, cu pierderi minime de luminozitate în timpul scenelor derulate în mare viteză.

Culori superbe din orice unghi

Vizionarea continutului din unghiuri mici este acum la fel de satisfăcătoare ca si când ati fi în centru. Gratie panoului OLED auto-iluminat, culorile rămân consecvente si fidele de oriunde priviti.

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos

Sunetul va inconjoara cu Dolby Atmos

Lăsati-vă înconjurat de sunet ca si cum ati fi în centrul scenei. Cu Dolby Atmos, sunetul este redat de sus si din lateral, astfel că puteti auzi miscarea obiectelor în partea de sus cu mai mult realism, pentru o experientă multidimensională.

Sigla Dolby Atmos

Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround

Auziti sunetul exact asa cum doriti printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emotiile unui sunet captivant.

Sigla S-Force Front Surround

S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale
Auziti vocile clar, cu functia Zoom vocal

Auziti vocile clar

Cu functia Zoom vocal, puteti auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să cresteti volumul, ideal pentru buletine de stiri si documentare.

Stralucire rafinata pentru camera dvs.

La televizoarele conventionale, strălucirea rămâne aceeasi, indiferent de lumina din cameră, iar drept rezultat, imaginile sunt prea întunecate sau prea luminoase. Acest televizor OLED 4K include un senzor de lumină încorporat care optimizează strălucirea imaginii în functie de conditiile din cameră, amplificând strălucirea în camerele iluminate si reducând-o în cele întunecate, astfel încât să vă bucurati de imaginea perfectă.

tv

Sunet adaptat la mediul dvs.

Experienta de sunet se poate schimba în functie de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fata televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziti. Acest televizor 4K Ultra HD detectează obiectele si reproduce sunet îmbunătătit si optimizat pentru camera dvs.

asddsa

Familie căutând continut de divertisment pe Android TV

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiti orice continut de divertisment, pe cât de repede puteti vorbi. Având o functie de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurati instantaneu de filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii.

Sigla Android TV

Mai multe aplicatii decât pe orice alt televizor inteligentGata cu asteptarea, gratie unui chipset puternic

Peste 5000 de aplicatii, mai multe decat pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr neegalat de aplicatii. Alegeti-le pe cele care vă fac viata mai amuzantă si plină de divertisment.

Gata cu asteptarea

Aplicatiile pornesc rapid si nu mai aveti de asteptat când comutati între aplicatii. Aplicatia Netflix porneste de 3 ori mai repede decât înainte.

Functioneaza cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteti transmite video si audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionati filme si emisiuni din aplicatia Apple TV, aplicatiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ti fotografiile cu toti cei din cameră.

Sigle Apple AirPlay si Apple HomeKit

Televizor Bravia cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Noua dvs. viata inteligenta

Redati pe un ecran mai mare si mai bun cu Chromecast

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile si aplicatiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi continutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Sigla Chromecast built-in

Control facil al mai multor dispozitive cu telecomanda inteligentă

Control facil cu o telecomanda inteligenta

Conectati set top boxurile si altele prin HDMI la televizorul inteligent OLED si controlati-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai usoară gratie designului subtire, cu microfon pentru comandă vocală si dispunerea optimă a butoanelor.

Bucurati-va de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix si pentru a reproduce aceeasi calitatea imaginii pe un televizor. Netflix Calibrated Mode păstreză viziunea si intentia creatorului.

Mod calibrat

Netflix Calibrated mode
O familie se bucură de filme

Fiori ca intr-o sala de cinema

Bucurati-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viată pentru o experientă de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Siglă Dolby Vision/Atmos

Pastram pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variatiile de culoare din productie, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent si capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările conventionale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original si poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permitând clientilor să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de continut vizual în post-productie si de controlul calitătii, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Siglă CalMAN Ready

Caracteristici Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart

Imagine/Sunet
Caracteristici imagine:
Afişaj TRILUMINOS™
Dual database processing
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
HDR10, HLG, Dolby Vision
Object-based HDR remaster
Organizare precisă a culorilor
Procesor de imagini X1™ Ultimate
Super bit mapping™ HDR
Tehnologie Live Colour™
Tehnologie Object-based Super Resolution
Tehnologie Pixel Contrast Booster
X-Motion Clarity, mod Audomat
X-Reality™ PRO 4K
3D:
Nu
Caracteristici sunet:
Acoustic Surface Audio
Calibrare acustica automata
DTS Digital Surround
Dispozitiv de acționare x 2, subwoofer x 2
Dolby™ Audio, Dolby™ Atmos
S-Force Front Surround
Voice Zoom
Boxe integrate:
10 W + 10 W + 5 W + 5 W
Display
Diagonala ecran (cm):
55 inch (140cm)
Tip display:
OLED
Rezolutie:
Ultra HD (4K)
Rezolutie ecran (pixeli):
3840 x 2160
Curbat:
Nu
Conectivitate
Conectori:
1 Iesire audio digitala
3 Port-uri USB
1 Ethernet
1 Intrare RF
1 Intrare Video Compozita
2 Intrari IF
4 Intrari HDMI
Apple AirPlay
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Caracteristici Generale
Smart TV:
Da
Caracteristici speciale:
Stocare Interna 16GB
Temporizator oprire/pornire
Dimensiuni (W x D x H mm):
(L x I x A): 122,7 x 73,3 x 32,6 cm (cu stativ)
Greutate (Kg):
Aprox. 18,6 kg (cu stativ)
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Televizor OLED 139 cm Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart TV KD55A8BAEP a fost adaugat pe site in data de . Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre Sony KD55A8BAEP 4K UltraHD Smart conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!

Altii au cautat si:

Vezi mai multe Vezi mai putine
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pret
6994 lei
Istoricul de navigare
Vezi
produsele zilei
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.