Camera frontală duală, compusă dintr-un senzor de 20 megapixeli şi unul de 8 megapixeli ce vor oferi captură cu efect bokeh
ZenFone 4 Selfie va ajută să portretizaţi versiunea perfectă a dumneavoastră în lume, redefinind ceea ce poate fi un selfie.

Bucuraţi-va de o experienţă de sine mare cu aparate de fotografiat bicomponente de 20MP care vă permit să surprindeţi mai mulţi oameni, mai multe peisaje şi să aplicaţi efecte de înfrumuseţare. Indiferent dacă fotografiaţi, fotografiaţi sau streaming în direct, ZenFone 4 Selfie cu SelfieMaster va ajută să vă poziţionaţi cel mai bine şi să va arătaţi frumuseţea adevărată a lumii.

Pentru a oferi cea mai bună experienţă de tip selfie, ZenFone 4 Selfie oferă camere dual selfie – o camera standard de 20MP cu o claritate extraordinară şi o camera de 8 megapixeli cu unghi larg, cu un câmp de vedere de 120 de grade

Adăugaţi o nouă dimensiune fotografiei , datorită camerei cu un unghi de 120 de grade, cu unghi larg , acesta va permite să capturaţi fotografii şi videoclipuri care se potrivesc mai mult mediului în cadru, astfel încât să puteţi include un fundal pitoresc sau să va adune prietenii împreună şi să vă distraţi în a face obiceiul. Camera este construită cu un modul obiectiv cu 6 pini, care oferă o calitate superioară pentru a vă oferi cele mai bune funcţii de automatizare cu unghi larg.

Cu camerele duale şi tehnologia ASUS SelfieMaster, aveţi flexibilitatea de a captura tot ce doreşti în fotografie, de a vă capta mediul înconjurător .

ZenFone 4 Selfie are un bliţ Softlight LED care oferă o cantitate perfectă de lumina de umplere – la fel că în studio – înmuierea texturii pielii şi aducerea tonurilor reale ale pielii pentru a va face să străluceşti ca un superstar în fiecare selfie.

SelfieMaster este o aplicaţie distractivă şi intuitivă care vă permite să aplicaţi efecte de înfrumuseţare. Cu zece nivele de înfrumuseţare pentru a alege, puteţi elimina ridurile, puteţi elimina petele, puteţi regla tonul pielii şi puteţi spori instantaneu funcţiile. Indiferent dacă fotografiaţi, capturaţi un clip video sau vizualizaţi în direct, AutoieMaster va permite să va creaţi aspectul perfect al camerei. Puteţi utiliza chiar şi funcţiile inteligente de editare a fotografiilor pentru a crea colaje şi slideshow-uri pentru a va bucură şi a le împărtăşi prietenilor.

ZenFone 4 Selfie dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon care oferă performanţe superbe şi eficientă energetică. Un senzor de amprentă digitală pe partea din faţă este perfect poziţionat pentru modul în care ţineţi telefonul şi îl deblochează pe ZenFone 4 Selfie într-o fracţiune de secundă, oferind un amestec perfect de securitate şi confort.