• pret preturi Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.
  • Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.
  • Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.
  • Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.
  • Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.
  • Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum.

Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum. n006l542014emea_u

Cod produs: n006l542014emea_u
Comercializat de DOMO.RO
Nu mai face parte din oferta
Acest produs este inactiv. Nu mai face parte din oferta domo.ro

Descriere Dell Latitude 5420 Intel Core

Laptop Dell Latitude 5420, 14" FHD (1920x1080) Non-Touch, Anti-Glare, IPS, 250nits, Palmrest, Contacted SmartCard Reader, Thunderbolt 4, LCD back cover for Latitude 5420 WLAN/WWAN, HD Camera Bezel with Mic, 11th Generation Intel Core i5-1135G7 (4 Core, 8M cache, base 2.4GHz, up to 4.2GHz), Intel Iris Xe Graphics, 8GB, 1x8GB, DDR4 Non-ECC, M.2 256GB PCIe NVMe Class 35 Solid State Drive, Intel Wi-Fi 6 AX201 2x2 .11ax 160MHz + Bluetooth 5.1, No Mobile Broadband Card, I/O Ports: 2x USB Type C Thunderbolt™ 4.0 with Power Delivery & DisplayPort, 2x USB 3.2 Gen 1 (1 with with Power share), 1x HDMI 2.0, 1x external uSIM card tray (optional) - eSim capable, 1x uSD 4.0 Memory card reader, 1x Contacted SmartCard Reader (optional), 1x Touch Fingerprint Reader in Power Button (optional), Universal Audio Jack, Wedge-shaped Lock slot, RJ-45 10/100/1000, Single Point keyboard English International with backlit, Dimensions and weight: Width: 321.35 mm, Depth: 212.00 mm, Height: 19.30 mm, Starting weight: 1.40 kg, Ubuntu Linux 20.04, 3 Years ProSupport and Next Business Day Onsite Service


Sistem de operare

Disponibil cu sistem de operare Windows 10 Pro si Ubuntu - pentru o experientă optimizată si flexibilă de lucru pe PC.
Bun venit într-o nouă eră a inteligentei

Bun venit într-o nouă eră a inteligentei

ExpressConnect
Noua functie ExpressConnect se asociază automat cu cel mai puternic punct de acces din birou si directionează lătimea de bandă către aplicatiile esentiale, oriunde ati lucra.

ExpressResponse
Cu tehnologia Intel® Adaptix™, acordati prioritate celor mai importante aplicatii ale dvs., astfel încât acestea să se deschidă mai rapid si să functioneze mai bine.

ExpressSign-In
Începeti să lucrati rapid gratie senzorului de proximitate pentru PC, activat de tehnologia Intel® de detectare contextuală, care vă detectează prezenta pentru a reactiva instantaneu sistemul si a vă conecta cu ajutorul camerei IR si al functiei Windows Hello, totul fără să ridicati un deget. Sistemul se blochează atunci când vă îndepărtati de acesta, astfel încât proiectele dvs. rămân în sigurantă.

ExpressCharge
Dell Optimizer extinde durata de functionare si îmbunătăteste performanta bateriei, adaptându-se modelelor dvs. de lucru. ExpressCharge Boost oferă o încărcare de până la 35% în aproximativ 20 de minute sau o încărcare de până la 80% într-o oră cu ExpressCharge.

Intelligent Audio
Colaborati ca si cum ati fi în aceeasi încăpere. Functia Intelligent Audio vă îmbunătăteste calitatea audio si reduce zgomotele de fond, astfel încât să puteti auzi si să fiti auzit, creând o experientă de conferintă mai bună pentru toti participantii.
Complet echipat si gata de treabă

Complet echipat si gata de treabă

Preluati controlul: continuati să lucrati cu o autonomie de functionare remarcabilă si cu setări inteligente pentru a conserva energia atunci când bateria este la un nivel scăzut. Alegeti între o baterie de 42 Wh pentru o greutate mai redusă sau o baterie de 63 Wh mai mare pentru o durată mai mare de functionare. Beneficiati de o autonomie mai mare de functionare a bateriei atunci când alegeti panoul cu consum extrem de redus de energie, care consumă mai putină energie decât un afisaj standard, fără a afecta luminozitatea ecranului.

Conectati-vă cu încredere: mentineti conectivitatea cu viteze de bandă largă mobilă LTE de până la 450 Mb/s. Wi-Fi 6E permite 7 canale suplimentare (în banda de 6 GHz) pentru o lătime de bandă mai mare, ceea ce oferă o conexiune Wi-Fi mai rapidă si mai cursivă, mai ales în zonele cu densitate ridicată. Călătoriti cu usurintă cu noua tehnologie eSIM, care se conectează la mai multi operatori globali, fără a fi nevoie să schimbati cartelele SIM.

Scalati în functie de cerintele dvs.: nu există niciun obstacol care să vă împiedice să realizati cele mai bune proiecte, datorită memoriei si solutiilor de stocare scalabile, inclusiv o memorie DDR4 de până la 64 GB si capacitate de stocare de până la 2 TB.

Capacităti grafice exceptionale: faceti streaming video, descărcati si rulati fără probleme aplicatiile cu ajutorul plăcii grafice integrate.

Porturi pentru toate situatiile: conectati-vă rapid la periferice cu o gamă completă de porturi disponibile, printre care se numără 2 porturi Type-C™, Thunderbolt™ 4 si porturi de generatie veche, cum ar fi HDMI si RJ-45.

Performantă rapidă: procesoarele Intel® Core™ i7 vPro® de până la cele mai recente modele din a 11-a generatie oferă întreprinderilor performanta, capacitatea de administrare, caracteristicile de securitate integrate si stabilitatea platformei Intel® vPro, platforma creată pentru întreprinderi.

Protejati-vă activitatea: toate optiunile de securitate pe care le asteptati de la un dispozitiv din seria 5000, printre care se numără cititorul de amprente din butonul de alimentare, camera IR pentru conectare prin recunoastere facială cu Windows Hello si cititorul de smart carduri (cu contact si NFC fără contact).
Design în fiecare detaliu

Design în fiecare detaliu

Mai mici si mai usoare: am redus dimensiunile dispozitivelor Latitude seria 5000 fără a sacrifica puterea sau performanta.

Imagini de ultimă generatie: afisajul este dotat cu caracteristici concepute pentru a vă permite să vă concentrati asupra activitătii dvs., cu un cadru îngust pe cele patru laturi, ecran antireflex si obturator de cameră pentru intimitate. În plus, beneficiati de o luminozitate de până la 400 de niti si tehnologie ComfortView Plus, o solutie încorporată cu nivel scăzut de lumină albastră, activată în permanentă, care reduce emisiile de lumină albastră dăunătoare, redând în acelasi timp culori excelente. Certificat TÜV Rheinland.

Construite cu gândul la sustenabilitate: noile dispozitive Latitude seria 5000 sunt primele PC-uri care folosesc în capac în proportie de 21% mase plastice biodegradabile din arbori, utilizând un produs secundar din procesul de fabricare a hârtiei.Procesul de fabricatie creează o amprentă mai redusă de carbon si de apă, reducând emisiile de CO2 cu un nivel egal cu 24,2 milioane de mile parcurse cu masina, economisind energie suficientă pentru a alimenta 5.564 de locuinte timp de un an si conservând suficientă apă pentru a umple 226 de bazine de dimensiuni olimpice.

Lucrati rapid, mentinând sistemul la o temperatură redusă: sistemul termic poate fi administrat acum din BIOS, ceea ce reduce dimensiunea de stocare si permite sistemului IT să se concentreze asupra altor aplicatii software esentiale. În plus, cele două tevi elimină căldura mai bine decât o singură teavă.Inovatiile legate de arhitectura cu două ventilatoare de iesire amplasate în părti opuse oferă o eficientă termică mai bună, reducând în acelasi timp orificiile de ventilatie din lateral.

Bucurati-vă de un nou mod de a lucra cu Dell Technologies Unified Workspace.

Inteligentă încorporată. Modernizare integrată.
Știm că dispozitivul potrivit înseamnă doar începutul unei zile de lucru extraordinare. Angajatii au nevoie de experiente inteligente, intuitive si cu reactie rapidă, care să le permită să lucreze în mod productiv si fără întreruperi. Solutia Dell Technologies Unified Workspace transformă experienta angajatilor si se asigură că departamentul IT are solutii proactive, predictive si automatizate pentru a onora promisiunea unei zile de lucru moderne, simplificând în acelasi timp capacitatea de implementare, de securizare, de gestionare si de asistentă a mediului.

Implementare
Solutia ProDeploy in the Unified Workspace permite infrastructurii IT să facă tranzitia de la implementarea manuală traditională, cu un nivel ridicat de interactiune din partea utilizatorului si să livreze dispozitivele preconfigurate cu aplicatiile si setările companiei din fabrica Dell direct către utilizatorii finali, ceea ce le permite acestora să înceapă să lucreze din prima zi.

Securizare
Dispozitivele de încredere Dell reprezintă o bază sigură pentru forta de muncă mobilă modernă. Solutiile noastre complete de securitate pentru terminale interactionează pentru a securiza dispozitivul atât la un nivel superior, cât si la un nivel inferior sistemului de operare, oferind încredere departamentului IT si permitând utilizatorilor finali să-si mentină productivitatea.

Gestionare
Cu solutiile moderne de gestionare a dispozitivelor endpoint de la Dell, putem accelera fluxul de lucru neîntrerupt prin automatizare, integrare si optimizare oferite de un singur partener de încredere.

ProSupport Client Suite cu SupportAssist
Asistenta proactivă si predictivă, bazată pe inteligentă artificială permite utilizatorilor finali să lucreze la viteză maximă, iar administratorilor IT să privească spre viitor, eliminând practic durata de inactivitate neplanificată.

Caracteristici Dell Latitude 5420 Intel Core

Procesor
Model Procesor:
i5-1135G7
Platforma Procesor:
Tiger Lake
Procesor:
Intel Core i5
Frecventa turbo procesor (GHz):
4.20 GHz
Dimensiune Cache procesor (KB):
8 MB Intel® Smart Cache
Tehnologie de fabricatie (nm):
10
HDD & RAM
Capacitate HDD:
256GB
Tip unitate stocare:
SSD
Interfata HDD:
M.2
Memorie standard:
8GB
Tip RAM:
DDR4
Porturi
HDMI:
1
Alte porturi:
2x USB 3.2 Gen 1 (1 with with Power share)
2x USB Type C Thunderbolt™ 4.0 with Power Delivery & DisplayPort
Display & Video
Memorie video ram:
Integrata
Rezolutie optima:
1920 x 1080
Diagonala LCD:
14
Rata de refresh (Hz):
60Hz
Touchscreen:
Fara Touchscreen
Comunicatii
Wireless
Intel Wi-Fi 6 AX201 2x2 .11ax 160MHz
Bluetooth:
5.1
Altele
2 in 1:
Nu
Tip Laptop:
Business
Sistem de operare:
Linux
Tastatura iluminata:
Da
Tastatura numerica:
Nu
Dimensiuni (W x D x H mm):
Width: 321.35 mm, Depth: 212.00 mm, Height: 19.30 mm
Greutate (Kg):
1.4
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Laptop Dell Latitude 5420 Intel Core (11th Gen) i5-1135G7 256GB SSD 8GB Iris Xe FullHD Linux Tast. ilum. n006l542014emea_u a fost adaugat pe site in data de . Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre Dell Latitude 5420 Intel Core conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Istoricul de navigare
Vezi
produsele zilei
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.