Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps

Categorii
- 28%
Vezi poze range

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

*Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini

108 Lei
149 lei
Compara
Codul produsului:
ew-7438rpn mini
Vandut de:
Disponibilitate:
Garantie:
24 luni
DescriereRange Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini

N300 Mini Wi-Fi Extender/Access Point/Wi-Fi Bridge | 2.4GHz | IEEE 802.11 b/g/n (up to 300Mbps) | 1 x 10/100Mbps Ethernet LAN port | Signal strength LED | WPS button

Extenderul Smart Wi-Fi Edimax EW-7438RPn Mini este un extender Wi-Fi cu un adaptor de alimentare încorporat, care poate fi introdus direct în priza de alimentare. EW-7438RPn Mini vine cu o applicatie intuitiva iOS si Android pentru controlarea programului WiFi si a retei guest. Poziţionarea accesibilă poate dubla cu uşurinţă acoperirea semnalului reţelei Wi-Fi pentru o mai bună calitate Wi-Fi în locuinţele cu mai multe camere sau cu mai multe etaje. Fiind prevăzut cu iQ Setup, instalarea este rapidă şi simplă, iar EW-7438RPn Mini 3-in-1 are modurile de operare Wi-Fi extender, access point sau bridge. Este suficient să configuraţi modul de care aveţi nevoie pentru necesitatile dumneavoastra. Suplimentar, este in conformitate cu standardele wireless 802.11b/g/n şi oferă rate de transmisie a datelor de până la 300Mbps. Cu Edimax EW-7438RPn Mini, vă puteţi bucura de o reţelistică wireless de mare viteză în locuinţa dumneavoastră, fără a mai avea nevoie de cabluri suplimentare.

Elimină zonele moarte Wi-Fi & Dublează cu uşurinţă acoperirea Wi-Fi
Branşaţi extenderul direct în priza electrică, iar acesta poate dubla acoperirea semnalului pentru reţeaua Wi-Fi pentru o mai bună calitate Wi-Fi în locuinţele cu mai multe camere sau mai multe camere şi etaje.

Extender Smart 3-in-1, Access Point şi Bridge
EW-7438RPn poate funcţiona ca un extender Wi-Fi, access point sau bridge wireless. Este suficient să configuraţi modul de care aveţi nevoie pentru mediul de reţea prin folosirea aplicaţiei iQ Setup şi vă puteţi bucura de navigarea pe web.App inteligenta pentru control şi analiză
Extenderul poate funcţiona împreună cu aplicaţia EdiRange pentru smartphone care afişează mediul local Wi-Fi şi oferă o analiză uşor de înţeles, pentru a vă ajuta să evitaţi interferenţele cu dispozitivele wireless din vecini şi pentru a obţine cele mai bune performanţe ale dispozitivelor dumneavoastră. În plus, puteţi gestiona reţeaua wireless a extenderului şi funcţiile precum planificarea şi reţeaua Guest.


Compact, design subţire pentru priza de perete
Se branşează direct la prizele electrice existente – fără să mai fie nevoie de un cablu suplimentar de alimentare. Edimax EW-7438RPn nu este doar foarte compact şi foarte subţire, este realizat cu un adaptor de alimentare încorporat. Aceasta vă permite să-l branşaţi direct la o priză de perete, eliminând nevoia utilizării unui cablu de alimentare suplimentar. Îl puteţi instala cu uşurinţă acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie să fie îmbunătăţit şi vă puteţi bucura de performanţa wireless de înaltă performanţă fără probleme. 

Funcţionează cu orice router wireless
Compatibilitate universală şi configurare simplă iQ pe bază web pentru o instalarea rapidă şi uşoară.

Configurare Simplă
Este prevăzut cu iQ Setup pe bază de interfaţă browser pentru o instalare inteligentă, automată şi rapidă. iQ Setup detectează automat reţelele Wi-Fi din jur şi vă ajută să stabiliţi o conexiune în câteva secunde.

Instalare rapidă prin WPS
Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup - Configurare Wi-Fi protejată) permite ca EW-7438RPn să se alăture oricărei reţele wireless existente printr-o simplă apăsare de buton.

Standard wireless 802.11n (rate de date de până la 300Mbps)
Tehnologia 802.11n este încorporată în EW-7438RPn pentru a lărgi acoperirea wireless şi pentru a elimina punctele moarte din acoperirea wireless. EW-7438RPn este compatibil cu standardul wireless 802.11b/g/n şi poate obţine rate ale transmisiei de date de până 300Mbps când este conectat la dispozitive wireless 802.11n, oferind conexiuni wireless mai rapide şi mai stabile 802.11b/g.

Program Wi-Fi
Functia de program Wi-Fi va permite sa creati un program inteligent pentru activitatea wirelessului si managerierea consumului de curent, dupa rutina dumneavoastra.(doar in modul extender)


Reţea Guest Wi-Fi
Cu EW-7438RPn Mini puteti activa o retea guest(vizitator) wireless ce poate fi folosita de musafiri in timp ce reteaua dumneavoastra ramane privata si securizata.(doar in modul extender)


Indicator LED pentru puterea semnalului
Este realizat cu un LED de putere a semnalului, care vă ajută să găsiţi cea mai bună locaţie de instalare pentru o acoperire Wi-Fi optimă.
 

DIAGRAMA DE APLICAŢIE

Caracteristici
Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini
Tip:
Access Point
Range Extender
Porturi:
1 x 10/100Mbps Ethernet LAN port
Standard 802.11ac:
Nu
Standarde:
802.11 b/g/n
Interfata:
•WPS button
•LEDs: Signal strength, wireless, power, WPS, LAN
Porturi USB:
Fara USB
Viteza de transfer:
•802.11n (up to 300Mbps)
•802.11g (up to 54Mbps)
•802.11b (up to 11Mbps)
Rata de transfer (Mb/s):
300
Frecventa (GHz):
2.4GHz
Gigabit:
Nu
Dimensiuni (W x H x D mm):
65 (H) x 42 (W) x 38 (L) mm
Alimentare:
Built in AC100-240V, 50-60Hz power module
Antena:
2 x internal antennas
Frecventa Wireless:
Single Band
Greutate (g):
70g
Management:
•16-language user interface
•Upgradable firmware
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini

vizitati pagina producatorului.  Produsul Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini a fost adaugat pe site in data de 29 Jan 2015.
Parerea ta conteaza !
despre Range Extender Wireless Edimax EW-7438RPN mini 300 Mbps ew-7438rpn mini >
Adauga un comentariu
Baia Mare
5
PRO
- Instalare rapida
- Design reusit
CON
- Nu prea. Revin dupa cateva luni de functionare
Intr-o casa unde sunt prize UTP langa cele de curent acest gadget este o alegere buna. Am folosit acelasi SSID si aceasi parola si telefoanele si tabletele trec de pe unul pe altul cand detecteza semnal mai puternic
Am testat IP TV si merge am mai testat film de pe media server 1080p si nu are delay sau alte probleme stand la casa nu prea sunt interferente deci nu stiu cum s-ar comporta intr-un apartament unde si vecinii ai retele wireless pe frecventa de 24.
Noutati Wireless

Altii au cautat si:

Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured