Green Solution

0% pozitiv in ultimele 12 luni (0 review)
 • Contact: +40-73-744-1199
 • [email protected]
 • Adresa Sediului Social: Brasov VULTURULUI NR 20 BL E4 SC A AP 9,
 • Cod Unic de Inregistrare: RO34399829
 • Nr. Reg. Comertului: J08/601/2015
 • Despre furnizor
 • Politica de retur
 • Termen de livrare
 • Service si garantie
 • Termeni si conditii
 • Societatea este specializata in comercializarea de produse de incalzire electrice. Descopriti oferta noastra!
 • Termen de retur : 30 zile
 • Termen de livrare :
  Taxa de livrare : 35 lei
  Prag de gratuitate : 1000 lei
 • Serviciul de garantie  - Oricand la dispozitia ta!

  Produsele cumparate de pe platfoma DOMO ce intra sub incidenta Legii 449/2003, actualizata, sunt insotite de certificate de garantie. Aceste certificate de garantie contin toate informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie comerciala cat si informatiile necesare pentru contactarea unitatilor de service.

  Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:

  1. Verificati daca ati citit cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din manualul de utilizare, poate aveti rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate
  2. Daca nu ati reusit si problema persista, produsul dumneavoastra, daca respecta conditiile prevazute in certificatul de garantie, va fi reparat fara nici un cost de catre centrele de service autorizate. Regasiti datele de contact ale centrelor de service autorizate in certificatul de garantie furnizat odata cu documentele de achizitie.

  De asemenea ne puteti contacta prin email la adresa [email protected]

 • Termen de retur : 30 zile

  1. Declinarea responsabilitatii

  Continutul site-ului www.domo.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

  2. Garantiile produselor

  Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.domo.robeneficiaza de garantie comerciala, perioada care difera in functie de produs.Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie comerciala emis de producator/importator/distribuitor.

  Termenul de garantie legala curge in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

  3. Date personale

  Informatiile utilizatorilor site-ului www.domo.rovor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu DOMO sau cu partenerii acestuia.
  Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

  4. Disponibilitatea si pretul produselor

  Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.domo.rosunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
  Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
  *Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.
  In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
  Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.domo.ronu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente in magazinele DOMO.
  Ratele afisate pe site sunt calculate pe o perioada de 60 de luni. In cazul telefoanelor mobile, ratele sunt calculate pe o perioada de 36 luni.
  Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.domo.rosi client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre Domo.
  In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul dumneavoastra, urmand a fi incasata de catre vanzator doar dupa confirmarea comenzii. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

  5. Returnarea produselor

  Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.

  6. Comenzi in rate

  Pentru achizitionarea produselor prin rate on-line, Clientii sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si consultarea datelor personale si a informatiilor de risc .

  7. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

  Informatii detaliate despre noile reglementari privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) gasiti aici.

  8. IA-MA ASA!!!

  Produsele din gama IA-MA ASA!!! sunt produse functionale cu ambalajele originale usor degradate sau care prezinta imperfectiuni estetice. Detalii aici

  In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
  DOMO.RO

 • Feedback
 • Oferta completa
 • Vezi promotiile