Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.domo.roa fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.domo.robeneficiaza de garantie comerciala, perioada care difera in functie de produs.Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie comerciala emis de producator/importator/distribuitor.

Termenul de garantie legala curge in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI DOMO.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL DOMO.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI DOMO.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.domo.rovor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu DOMO sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.domo.rosunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
*Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.domo.ronu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente in magazinele DOMO.
Ratele afisate pe site sunt calculate pe o perioada de 60 de luni. In cazul telefoanelor mobile, ratele sunt calculate pe o perioada de 36 luni.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.domo.rosi client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre Domo.
In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul dumneavoastra, urmand a fi incasata de catre vanzator doar dupa confirmarea comenzii. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.

8. Comenzi in rate

Pentru achizitionarea produselor prin rate on-line, Clientii sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si consultarea datelor personale si a informatiilor de risc .

9. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Informatii detaliate despre noile reglementari privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) gasiti aici.

10. IA-MA ASA!!!

Produsele din gama IA-MA ASA!!! sunt produse functionale cu ambalajele originale usor degradate sau care prezinta imperfectiuni estetice. Detalii aici

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
DOMO.RO