Smartband Polar A360 L Negru

Categorii
Vezi poze smartband

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

*Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Smartband Polar A360 L Negru 90057424

899 Lei
Compara
Codul produsului:
90057424
Vandut de:
Disponibilitate:
Garantie:
24 luni
DescriereSmartband Polar A360 L Negru 90057424
Dispozitiv de urmărire pentru fitness Polar A360 cu brătară pentru ritm cardiac

Acesta este primul dispozitiv etans de urmărire pentru fitness, care oferă atât informatii despre ritmul cardiac, cât si recomandări Polar pentru antrenament personalizat, precum si monitorizarea non-stop a activitătii. Are chiar si functii de smartwatch, cum ar fi notificările inteligente si ecranul tactil color.

POARTĂ-L PRETUTINDENI – ESTE PREGĂTIT CÂND EȘTI ȘI TU

Ghid de activităti

Afisează cât de activ ai fost în timpul zilei si îti oferă îndrumări practice de genul „mergi timp de 50 de minute sau aleargă timp de 20 de minute”, pe care le poti alege pentru a-ti atinge obiectivul de activitate zilnic. Atinge-ti mai repede obiectivul cu activităti mai intense sau împarte activitatea pe întreaga zi si păstrează un ritm potrivit pentru a-ti atinge obiectivul.Antrenament pe baza ritmului cardiac

Afisează ritmul cardiac curent si zona de ritm cardiac în care te afli, permitându-ti să reglezi intensitatea antrenamentului pentru a-ti atinge obiectivul. Poti să-ti setezi propriile obiective pe care vrei să le atingi si să primesti recomandări: cum să păstrezi intensitatea corectă pentru a obtine rezultatele dorite.


Efecte benefice ale activitătii

Te premiază cu feedback zilnic, săptămânal si lunar, explicându-ti care sunt efectele benefice ale activitătilor asupra sănătătii tale. Poti afla cum te descurci fie din aplicatia Polar Flow, fie din serviciul web Flow.


Efectele benefice ale antrenamentului

Te ajută să întelegi care sunt beneficiile fiecărei sesiuni de antrenament asupra fitnessului si îti oferă feedback imediat după antrenament. Functia Beneficii antrenament îti face recomandări pentru a varia antrenamentele, prin alternarea nivelurilor de intensitate si a duratelor.


Functie inteligentă de calorii

Calculează numărul de calorii arse în functie de datele personale: greutate, înăltime, vârstă, sex si intensitatea antrenamentului/activitătii. Caloriile se calculează cel mai precis atunci când folosesti monitorizarea ritmului cardiac de pe încheietură în timpul sesiunilor de antrenament. Se ia în calcul si sportul pe care îl practici, oferindu-ti rezultate precise, concrete.


Profiluri sportive

Polar îti pune la dispozitie peste o sută de profiluri de sport, ceea ce îti dă posibilitatea să alegi sportul potrivit pentru sesiunile de antrenament, de a primi rapoarte specifice în functie de sport, dar si feedback. Toate profilurile de sport au functii specifice si îti pun la dispozitie cele mai precise date, de exemplu, despre caloriile arse. Gestionează-ti profilurile de sport din serviciul web Flow.


Functie inteligentă de calorii

Calculează numărul de calorii arse în functie de datele personale: greutate, înăltime, vârstă, sex si intensitatea antrenamentului/activitătii. Caloriile se calculează cel mai precis atunci când folosesti monitorizarea ritmului cardiac de pe încheietură în timpul sesiunilor de antrenament. Se ia în calcul si sportul pe care îl practici, oferindu-ti rezultate precise, concrete.


Programul de alergare

Antrenează-te pentru un concurs de alergare: foloseste un plan de antrenament personal si adaptabil în Polar Flow. Alege unul dintre cele patru obiective (5.000, 10.000, semimaraton si maraton) si primesti un plan de antrenament potrivit pentru obiectivele tale.


Polar A360 + Polar Smart Coaching = rezultate

Polar A360 este dispozitivul de urmărire pentru fitness care face mai multe. Împreună cu Polar Smart Coaching poti să-ti evaluezi nivelurile de fitness zilnice, să-ti planifici antrenamentul individual si intensitatea potrivită pentru acesta si să primesti feedback instantaneu, creat pentru plăcere si motivatie maxime.

 

Început nou în fiecare zi

Urmăreste toate aspectele care te interesează, începând cu calitatea somnului, continuând cu numărul de pasi si distanta parcursă, cu caloriile arse si cu activitătile pe care le desfăsori. Poti să-ti verifici obiectivul de activitate zilnic si să primesti recomandări practice, dacă ai nevoie de ajutor suplimentar pentru a-l atinge. Dispozitivul Polar A360 vibrează pentru a-ti aminti să te misti dacă ai fost inactiv o perioadă mai lungă de timp. Toate detaliile despre activitatea ta si despre beneficiile asupra sănătătii pot fi găsite în Polar Flow.
 


Tehnologie în interior, stil la exterior

Polar A360 este un dispozitiv de urmărire pentru fitness cu un design elegant si minimalist, care combină aspectul cu functionalitatea pentru efect maxim. Ai toate informatiile de care ai nevoie pe un ecran clar, tactil, color, de rezolutie înaltă. Adaptează dispozitivul Polar A360 la propriu stil si la starea de spirit alegând culoarea brătării moi, de silicon, care ti se potriveste cel mai bine. Alege una dintre măsuri, cu închizător simplu si sigur, pentru o potrivire confortabilă.


Nu pierde nimic

Cu Polar A360 poti să decizi dacă doresti să fii conectat si să primesti alerte direct pe brătară. În modul de antrenament, Polar A360 te informează când te sună cineva si astfel poti să decizi dacă vrei să te opresti. În restul timpului poti să fii la curent cu mesajele text, cu întâlnirile si cu aplicatiile de medii de socializare primind alerte direct pe brătară.

 


Brătară de antrenament pe baza ritmului cardiac

Face ca antrenamentul pe baza ritmului cardiac să fie mai aproape ca niciodată: strânge brătara si poti să începi antrenamentul. Antrenează-te la intensitatea corectă si primesti recomandări despre cum să-ti atingi obiectivele de fitness.


Urmărirea activitătii 24/7

Urmăreste-ti non-stop activitatea si primesti sfaturi practice care te ajută să-ti atingi obiectivul de activitate zilnic.


Notificări inteligente cu vibratii

Fii la curent cu notificările de pe telefon prin intermediul brătării, pentru a afla dacă si când trebuie să te opresti.


Viteză si distantă

Dacă mergi sau alergi, viteza si distanta se pot calcula din miscările încheieturii mâinii, atât în sală, cât si în exterior.

Pasi si distantă

Numără pasii si foloseste datele pentru a calcula distanta parcursă.


Functie inteligentă de calorii

Afli exact câte calorii ai ars. Caloriile pe care le-ai ars sunt calculate combinând datele tale personale (greutatea, înăltimea, vârsta si sexul) cu activitatea zilnică si cu antrenamentul pe baza ritmului cardiac.


Somn

Urmăreste automat durata si calitatea somnului. Îti verifici somnul si afli mai multe din tiparele detectate, folosind aplicatia si serviciul web Polar Flow.

Ecosistemul Polar

Polar Flow: Universul fitnessului

Urmăreste-ti evolutia si primeste indicatii care te ajută să-ti atingi obiectivele. Află cum obiceiurile cotidiene îti îmbunătătesc starea generală.Aplicatia Polar Flow

Ai instantaneu date sincronizate si analize pe telefon, configurări si actualizări de software prin intermediul aplicatiei Polar Flow. Poti să partajezi antrenamentul si rapoartele de activitate cu prietenii si cu persoanele pe care le întâlnesti în comunitatea de antrenamente Polar Flow.Serviciul web Polar Flow

Caută analize avansate pentru rezultate, cu grafice si date statistice si urmăreste-si progresul pe termen lung. Aici îti stabilesti tintele si obiectivele si aici îti planifici antrenamentele.Clubul Polar

Compatibil cu Solutia Club Polar. Alătură-te orelor Club Polar si urmăreste-ti ritmul cardiac în timpul antrenamentelor de grup pe ecranul mare. Descoperi noi surse de inspiratie si atingi obiectivele de antrenament alături de alte persoane.Polar Flow Coach

Acest instrument online gratuit permite antrenorului personal să-ti urmărească progresul, dându-i acces la datele date în timpul antrenamentelor si în timpul planificării sesiunii următoare.

Caracteristici
Smartband Polar A360 L Negru 90057424
Tip:
SmartBand
Compatibilitate:
Computer cu Mac OS X10.6 sau mai recent și Windows XP, 7, 8, 10
Polar Balance cântar inteligent
Senzor pentru ritm cardiac H7
Telefoane mobile cu iOS7 sau mai recent, respectiv Android 4.3 sau mai recent
Slot SIM:
Nu
Tip display:
Afișaj TFT color cu unghi larg de vizualizare și ecran tactil capacitiv
Dimensiune Display (inches):
13 x 27 mm
Rezolutie (pixeli):
80 x 160 pixeli (RGB)
Bluetooth:
Sincronizare wireless facilă prin Bluetooth® Smart cu aplicația Polar Flow
Dimensiuni (W x D x H mm):
Grosimea brățării: 13,5 mm
Lățimea brățării: 23,5 mm
Greutate (g):
37,3g
Culoare:
Negru
Caracteristici:
Conector Micro USB pentru încărcare și pentru sincronizarea datelor cu PC-ul sau computerul Mac, prin intermediul Polar FlowSync
Modul optic pentru ritm cardiac, propriu Polar (2 LED-uri verzi, 1 fotodiodă, front-end analogic)
Altele:
Rezistență la apă: Etanș (WR30)
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Smartband Polar A360 L Negru 90057424

vizitati pagina producatorului.  Produsul Smartband Polar A360 L Negru 90057424 a fost adaugat pe site in data de 16 Feb 2017.
Parerea ta conteaza !
despre Smartband Polar A360 L Negru 90057424 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Smartwatch si Gadgeturi
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured