Serviciul de garantie  - Oricand la dispozitia ta!

Produsele cumparate de platfoma DOMO ce intra sub incidenta Legii 449/2003, actualizata, sunt insotite de certificate de garantie. Aceste certificate de garantie contin toate informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie comerciala cat si informatiile necesare pentru contactarea unitatilor de service.

Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:

  1. Verificati daca ati citit cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din manualul de utilizare, poate aveti rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate
  2. Daca nu ati reusit si problema persista, urmati unul din pasii de mai jos:

In acest caz produsul dumneavoastra, daca respecta conditiile prevazute in certificatul de garantie, va fi reparat fara nici un cost de catre centrele de service autorizate.

Regasiti datele de contact ale centrelor de service autorizate in certificatul de garantie furnizat odata cu documentele de achizitie.
 

In acest caz produsul dumneavoastra urmeaza a fi reparat de societatea cu care a fost incheiat contractul de garantie extinsa.

Regasiti alaturi de documentele de achizitie datele de contact ale societatii care gestioneaza garantia exitinsa.

Nici o problema, centrele de service autorizate va stau la dispozitie si va pot ajuta in rezolvarea problemei aparute.

De asemenea ne puteti contacta prin email la adresa contact@domo.ro.

In cazul in care ati pierdut documentul fiscal de achizitie si produsul a fost achizitionat de la unul dintre magazinele Domo va rugam sa va adresati catre contact@domo.ro

Se va elibera un duplicat al documentului fiscal, dumneavoastra avand grija sa mentionati doar numele si prenumele pe care s-a facut achizitia, luna si anul, modelul produsului achizitionat.

Atentie! Pierderea certificatului de garantie duce implicit la pierderea garantiei.

Pentru informatii suplimentare, va punem la dispozitie urmatoarele forme de contact:

EMAIL TELEFON
informatii@domo.ro Bucuresti: 031/436.45.63