Comenzi telefonice: 031.436.45.63

Help

Service DOMO - Oricand la dispozitia ta!

Produsele cumparate din magazinele DOMO ce intra sub incidenta Legii 449/2003, actualizata, sunt insotite de certificate de garantie. Aceste certificate de garantie contin toate informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie comerciala cat si informatiile necesare pentru contactarea unitatilor de service.

Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate de la DOMO, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:

  1. Verificati daca ati citit cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din manualul de utilizare, poate aveti rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate
  2. Daca nu ati reusit si problema persista, urmati unul din pasii de mai jos:

In acest caz produsul dumneavoastra, daca respecta conditiile prevazute in certificatul de garantie, va fi reparat fara nici un cost de catre centrele de service autorizate. Regasiti datele de contact ale centrelor de service autorizate in certificatul de garantie furnizat odata cu documentele de achizitie.

De asemenea ne puteti contacta prin email la adresa [email protected].
 

In acest caz produsul dumneavoastra urmeaza a fi reparat de societatea cu care a fost incheiat contractul de garantie extinsa. Regasiti alaturi de documentele de achizitie datele de contact ale societatii care gestioneaza garantia exitinsa.

De asemenea ne puteti contacta prin email la adresa [email protected].
 

Nici o problema, centrele de service autorizate va stau la dispozitie si va pot ajuta in rezolvarea problemei aparute.

De asemenea ne puteti contacta prin email la adresa [email protected].
 

In cazul in care ati pierdut documentul fiscal de achizitie va rugam sa va adresati magazinului DOMO de unde ati facut achizitia.

Magazinul va poate elibera un duplicat al documentului fiscal, dumneavoastra avand grija sa mentionati doar numele si prenumele pe care s-a facut achizitia, luna si anul, modelul produsului achizitionat.

Atentie! Pierderea certificatului de garantie duce implicit la pierderea garantiei.

Pentru informatii suplimentare, va punem la dispozitie urmatoarele forme de contact: