Comenzi telefonice: 021.319.81.96

Media Comunicare

DOMO inaugureaza cel de-al zecelea magazin din Bucuresti

Magazinul DOMO din cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre (str. Mihail Sebastian nr. 88) isi va deschide portile pe data de 4 septembrie, de la ora 10:00, asteptand clientii cu numeroase oferte speciale, si va fi deschis publicului in fiecare zi, in intervalul orar 10:00 - 22:0. Cititi comunicatul complet.

Eugen Petrov a preluat compania DOMO Retail printr-un proces de management buyout

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al actionarilor si presedinte al Consiliului de Administratie DOMO Retail SA, pozitie ce l-a ajutat sa inteleaga valorile companiei si principalele obiective ale acesteia pe termen lung. Cititi comunicatul complet.

SUCEAVA, 11 iunie 2014: DOMO a revenit in Suceava, dupa o absenta de doi ani.

In cadrul campaniei ce se incheie pe18 iunie, pe langa oferte speciale la produse care pot face experienta urmaririi meciurilor mai placuta (nu doar televizoare, ci si aparate de aer conditionat si combine frigorifice), DOMO are si o oferta personalizata pentru doamne, pentru clipele lor de liniste si rasfat. Cititi comunicatul complet.

Domo Retail este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in Electro-IT din Romania

Bucuresti, 12.12.2014: Retailerul electroIT DOMO lanseaza campania de imagine ``Lucrurile bune se intampla in fiecare zi``, provocandu-ne pe fiecare dintre noi sa cautam lucrurile bune care se intampla in fiecare zi. Cititi comunicatul complet.

DOMO lanseaza o noua campanie Pink Monday: 14 iulie, o zi cu reduceri de pana la 50%

Bucuresti, 13.07.2014: Luni, 14 iulie, este din nou Pink Monday in reteaua magazinelor DOMO si pe DOMO.ro. Clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de 400 produse din 40 de categorii ElectroIT, cu preturi reduse cu pana la 50%. Cititi comunicatul complet.

Cod Pink la DOMO. Retailerul electroIT anunta reduceri de peste 50% in perioada 18-22 septembrie

Bucuresti, 17.09.2014: Retailerul electroIT DOMO lanseaza o noua campanie de reduceri Pink Days. Pink Days, campanie proprie DOMO, se desfasoara in perioada 18-22 septembrie si aduce reduceri de peste 50% la peste 1000 de produse din 10 categorii: electrocasnice mari, electrocasnice mici, incorporabile, televizoare, audio, foto-video, IT, tablete, telefoane si accesorii. Cititi comunicatul complet.

Astazi este Pink Monday pe Domo.ro, o zi cu reduceri de peste 50%

Bucuresti, 19.05.2014: Domo.ro lanseaza o noua campanie Pink Monday, prin care ofera posibilitatea clientilor de a cumpara produsele dorite la preturi mult reduse. Cititi comunicatul complet.

Retailerul electroIT anunta demararea campaniei de Black Friday in perioada 21-27 noiembrie!

Bucuresti, 19.11.2014: Retailerul electroIT DOMO lanseaza campania Black Friday, incepand de vineri, 21 noiembrie, campanie care are la baza conceptul de o intreaga saptamana de zile de vineri, deci o saptamana de reduceri si oferte speciale pentru clientii sai. Cititi comunicatul complet.

DOMO lanseaza primul program DOMO Management Trainee

Programul se adreseaza atat studentilor din ani terminali precum si tinerilor absolventi. Procesul de inscriere se desfasoara pana pe 30 noiembrie, pe site-ul domo.ro. Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe www.domo.ro/cariere Cititi comunicatul complet.

Bucuresti, 22.06.2014: DOMO.ro organizeaza o noua campanie Pink Monday

Luni, 23 iunie, pana la ora 23.59, oricine poate cumpara produse ElectroIT la preturi reduse cu pana la 75%, exclusiv online, pe site-ul DOMO.ro. Cititi comunicatul complet.

Sylvia Kerzbek a fost numita director de marketing al companiei DOMO Retail

Sylvia Kerbzek are o experienta de peste zece ani in retail, ocupand anterior functiile de Marketing, Advertising and Events Manager in cadrul companiei OBI Romania si OBI Croatia si Head of Marketing Production Department pentru Kaufland Romania Cititi comunicatul complet.

Din 31 octombrie DOMO vine si mai aproape de timisoreni!

Timisoara, 30 octombrie 2014: Din 31 octombrie 2014, magazinul DOMO din Timisoara se muta si mai aproape de clientii sai Cititi comunicatul complet.

Serban Stanoiu a preluat functia de Director de Achizitii in cadrul companiei DOMO Retail

Bucuresti, 22.06.2014: Serban Stanoiu a preluat functia de Director de Achizitii in cadrul companiei DOMO Retail, incepand din luna mai a acestui an. Cititi comunicatul complet.

Douazeci si sase de televizoare noi pentru copiii bolnavi de leucemie,

Bucuresti, 25 august: In mai putin de doua saptamani, un apel lansat pe Facebook de catre Fundatia Daruieste Viata a strans 26 de televizoare, 23 dintre acestea fiind in acest moment deja instalate in saloanele sectiei de pedriatie a Institutului Clinic Fundeni. Cititi comunicatul complet.

DOMO.ro lanseaza serviciul de Garantie Extinsa cu componenta de asigurare

Bucuresti, 25.08.2014: DOMO.ro lanseaza in parteneriat cu BNP Paribas Cardif serviciul de garantie extinsa pentru produse electronice si electrocasnice. Noul serviciu oferit este unic pe piata de electro- IT din Romania, actionand si ca o asigurare de bunuri. Cititi comunicatul complet.

DOMO redeschide magazinul din Polus Center Cluj intr-un nou spatiu dinamic si modern

Bucuresti, 25 Septembrie: Incepand cu data de 26 septembrie, Magazinul DOMO din Centrul Comercial Polus Cluj isi asteapta clientii intr-o noua locatie Cititi comunicatul complet.

DOMO revine cu o noua campanie: Pink Days, reduceri de pana la 30% la aparatele de aer conditionat

Bucuresti, 28.06.2014: Dupa succesul inregistrat de campania Pink Monday, DOMO revine cu o noua campanie de reduceri. Cititi comunicatul complet.

Din 28 august DOMO Ploiesti Shopping City se muta intr-un spatiu de doua ori mai mare

Bucuresti, 28 august 2014: Magazinul DOMO din Ploiesti Shopping City se muta joi, 28 august, intr-un spatiu de 800 metri patrati situat in centrul complexului comercial, obtinand astfel acces facil din fiecare dintre cele doua intrari principale ale complexului. Cititi comunicatul complet.

Aniversare Domo: 20 de ani de viziune si progres

De 20 de ani, DOMO reuseste sa isi pastreze pozitia in topul jucatorilor de retail din Romania, bazandu-se pe inovatii tehnologice, solutii perfomante si parteneri reputati la nivel mondial, portofoliul companiei evoluand in functie de nevoile clientilor. Cititi comunicatul complet.

DOMO asteapta viitori angajati la targul de job-uri Angajatori de Top

In perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului, DOMO prezinta primul program de dezvoltare profesionala intensiva pentru viitorii angajati, DOMO Management Trainee. Cititi comunicatul complet.

DOMO lanseaza POP-UP, un nou concept de magazin

DOMO POP-UP este un concept propriu, marca DOMO. Magazinul, cu o suprafata de 10 m2, comercializeaza o gama atent selectionata de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri si accesorii pentru acestea, adaptata cerintelorCititi comunicatul complet.

DOMO incheie un parteneriat de sustinere a echipei de fotbal Steaua in perioada 2014 - 2015

Bucuresti, 5 august 2014 - DOMO anunta un nou parteneriat cu o echipa de fotbal din Liga I, Steaua. In urma cu o saptamana, DOMO a anuntat Cititi comunicatul complet.

Calculatoare Expert Digital, oferite de DOMO in cadrul campaniei Deseneaza cu Do & Mo, au ajuns la Scoala Mihai Eminescu din Braila

La competitia de desen organizata de DOMO in perioada 19 mai -1 iunie au participat 1673 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani, din intreaga tara Cititi comunicatul complet.

Declaratia companiei DOMO Retail cu privire la erorile preturilor de pe magazinul online www.domo.ro

Bucuresti, 15 decembrie 2014 - Compania DOMO Retail doreste sa faca urmatoarele precizari cu privire la sesizarile legate de erori ale preturilor de pe magazinul online www.domo.ro . Cititi comunicatul complet.

Din 27 martie, DOMO se muta in centrul orasului Zalau

Zalau, 26 martie 2014: DOMO Zalau isi redeschide portile joi, 27 martie, incepand cu ora 09:00, intr-un nou spatiu, mai usor accesibil Cititi comunicatul complet.

DOMO incheie un parteneriat de sustinere a echipei de fotbal DINAMO in perioada 2014 - 2015

Bucuresti, 31 iulie 2014 - Identificand pasiunea pentru fotbal a clientilor sai si din dorinta de a le facilita accesul la experinte sportive exceptionale. Cititi comunicatul complet.