Despre Domo marketplace

Despre Domo marketplace

Produsele comercializate pe site-ul domo.ro sunt vandute direct de catre furnizorii parteneri prezenti pe site. Puteti comanda produsele cu livrare la adresa indicata odata ce ati identificat produsul de care aveti nevoie.

Pe pagina de produs pe domo.ro, la fiecare produs este specificata compania partenera care se va ocupa de livrarea produsului la adresa indicata. Produsele se livreaza insotite de factura fiscala, documentul aferent de transport si. daca este cazul alturi de certificatul de garantie aferent.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. Pe pagina de prezentare a produsului regasiti link-ul care conduce la pagina de prezentare a furnizorului prin intermediul careia puteti vizualiza produsele comercializate de partenerul selectat.

Produsele vandute de companiile partenere Domo marketplace au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. Produsele ofertate de parteneri sunt livrate, de obicei prin intermediul curieratului rapid. Stocurile sunt actualizate in timp real si pentru o livrare cat mai rapida se livreaza direct din depozitul distribuitorului partener la dumneavoastra acasa.

Partenerii care fac parte din sistemul marketplace sunt permanent evaluati si monitorizati pentru a putea asigura standardele de calitate direct legate de promptitudinea livrarilor si serviciile post vanzare oferite.

Cum poti deveni vendor in platforma Domo marketplace
Sistemul Domo marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama de produse, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare prevazute de cadrul legislativ in vigoare. Livrarea trebuie poata avea loc in orice locatie pe teritoriul Romaniei.

Daca doresti sa devii seller in platforma Domo marketplace completeaza informatiile aferente companiei aici. Dupa ce evaluam si validam datele introduse te vom contacta pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii.

Contacte

  • Ne puteti gasi la adresa:
  • Soseaua Mihai Bravu, nr.3, Bucuresti 021302
  • Tel: 031.436-45-63
  • Fax: 031.436-45-63
  • Program
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata - Duminica: Inchis
Covasna Bacau Neamt Harghita Bistrita Nasaud Mures Brasov Sibiu Alba Hunedoara Cluj Salaj Bihor Arad Timis Valcea Gorj Caras Severin Mehedinti Dolj Olt Arges Teleorman Braila Vrancea Buzau Prahova Dambovita Bucuresti Giurgiu Calarasi Ialomita Constanta Tulcea Galati Vaslui Iasi Botosani Suceava Maramures Satu Mare