Drept de retur - 30 de zile

Produsele achizitionate prin intermediul platformei domo.ro pot fi returnate in un interval de timp de pana la 30 de zile de la achizitia produsului.

Daca, din orice motiv,  nu sunteti multumit de un produsul achizitionat, este posibila returnarea lui in termen de pana la 30 zile calendaristice din momentul in care a fost livrat. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur disponibil in contul de client.

Unele produse, livrate de parterii marketplace au un termen de retur mai mic de 30 de zile, regasiti informatia pe pagina de prezentarea a fiecarui partener disponibila in site.

 

Cum se returneaza produsele vandute de partenerii DOMO Marketplace ?

Pentru produsele achizitionate Consumatorul are dreptul sa notifice in scris profesionistul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

 

Formularul de retur online se poate accesa apasand aici sau se poate completa automat din contul dumneavoastra de client DOMO in site accesad meniul din "Contul tau".

Dupa inregistrarea solicitarii de retur - urmeaza a fi contactat in vederea oferirii tuturor detaliilor de expediere catre centrul de colectare aferent.

Nota: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

 

Dreptul de retur in 30 de zile se aplica si nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, puteti accesa prevederile legale aici.