Cuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu

Categorii
Vezi poze cuptor

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

*Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Cuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu pns00207

nu mai face parte din oferta domo.ro
Codul produsului:
pns00207
DescriereCuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu pns00207

Cuptor cu microunde Inverter cu grătar

• Cuptor cu microunde cu grătar, cu accesoriu pentru gătit la aburi • Tigaie Steam+: gătiţi cu uşurinţă la aburi, fierbeţi înăbuşit, rumeniţi la grătar şi gătiţi cu aburi la grătar • 17 programe automate


Gătit sănătos cu tigaia Steam+

Cuptorul cu microunde şi cu grătar NN-GD36 este livrat cu o tigaie Steam+ care vă permite să gătiţi mâncarea la aburi şi/sau pe grătar, uşor şi rapid. Gătitul la aburi este una dintre cele mai bune metode de a servi mâncare „proaspătă, preparată rapid”, indiferent de cât de ocupat sunteţi. Tigaia Steam+ este o ustensilă de gătit fiabilă care vă oferă patru funcţii diferite de gătit: Steam (Gătit la aburi), Simmer (Fierbere înăbuşită), Crispy grill (Rumenire la grătar) sau Steam grill (Gătit cu aburi la grătar).. Vă permite să preparaţi o gamă largă de mâncăruri delicioase. Prin adăugarea capacului la tigaia „Panacrunch”, puteţi găti mâncarea la aburi utilizând „abur pur”, deoarece capacul din oţel inoxidabil reflectă microundele în timpul procesului de gătit. Prin utilizarea tigăii fără capac, se creează o textură crocantă pe partea inferioară a mâncării, iar uleiul în exces se scurge prin partea laterală a tigăii. Modelul NN-GD36 este un cuptor cu microunde multifuncţional care menţine alimentele zemoase şi suculente, păstrând nutrienţii din ingredientele proaspete şi care prepară mâncăruri proaspete de bună calitate, în mod rapid.


Tehnologie Inverter: Pur şi simplu, o idee mai bună

O trecere în revistă a beneficiilor aduse de tehnologia Inverter de la Panasonic: 1. Fluxul de energie este acum controlat continuu. Porţiile pot fi încălzite sau gătite mai repede şi mai delicat în acest mod. 2. Conversia mai eficientă a energiei şi consumul mai mic în starea inactivă reduc costurile cu electricitatea. 3. Beneficiaţi de un volum de gătit semnificativ mai mare la dimensiuni identice ale aparatului, mulţumită tehnologiei Inverter compacte.


3 stele pentru porţiile delicioase şi sănătoase

Microundele Panasonic produse cu tehnologia Inverter tratează ingredientele valoroase din alimentele dvs. cu deosebită grijă. Datorită aplicării mai uniforme a puterii în comparaţie cu microundele convenţionale, porţiile pot fi încălzite mai uniform şi cu aproximativ 30% mai repede. Drept rezultat, zonele necoapte sau bucăţile îngheţate din mijlocul mâncării vor fi date uitării. Beneficiile acestei tehnologii Inverter se văd cel mai bine la gătit: Reţetele dvs. vor fi preparate nu doar mai repede, dar şi mai delicat. Astfel, aroma, substanţele nutritive importante şi vitaminele sănătoase vor fi păstrate mai bine. Drept rezultat, mâncărurile gătite vor fi mai delicioase şi mai hrănitoare.


Eficienţă cu o atingere de buton

Opţiunea Quick 30 (Rapid în 30 de secunde) vă permite să gătiţi rapid şi simplu timp de 30 de secunde fără a fi necesară selectarea unor setări suplimentare. De asemenea, funcţia Add Time (Adăugare timp) oferă o flexibilitate personalizată în bucătărie. Dacă timpul setat într-un program automat de gătit nu este suficient şi preferaţi să gătiţi mâncarea mai mult timp, puteţi utiliza funcţia Add Time (Adăugare timp) pentru a adăuga timp după cum doriţi. Iar la final, dacă doriţi să eliminaţi mirosurile neplăcute de mâncare din cuptorul cu microunde, funcţia Aqua Clean este pentru dvs. Nu trebuie decât să aşezaţi o cană cu apă şi puţin suc de lămâie în cuptorul cu microunde şi să apăsaţi pe butonul Aqua Clean. Aceasta va începe să fiarbă cana cu apă, iar aburul produs în cuptorul cu microunde va dezodoriza şi va curăţa interiorul, fără a fi necesar să utilizaţi produse de curăţare.

Caracteristici
Cuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu pns00207
Capacitate (l):
23
Putere microunde (W):
1000
Diametru tava rotativa:
28.5
Dezghetare:
Da
Grill
Cu Grill
Culoare:
Argintiu
Functii:
Gatire cu aburi
Dimensiuni (W x H x D mm):
279 x 488 x 395 mm
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.  Produsul Cuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu pns00207 a fost adaugat pe site in data de 07 Sep 2017.
Parerea ta conteaza !
despre Cuptor cu Microunde Panasonic NN-GD36HMSUG Grill 23L 1000W 17 Programe Tehnologie Inverter Argintiu pns00207 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured