Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs. Produsele sunt livrate de catre furnizorii parteneri prezenti specificati pe site.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul domo.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD - autoritatea nationala de supraveghere in acest domeniu. Domo nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Site-ul www.domo.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului domo.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.