Regulament


REGULAMENT DE DESFASURARE AL CAMPANIILOR PROMOTIONALE ‘BUY-BACK’

Perioada campaniei: 13 mai - 1 iunie 2009

Campaniile promotionale de tip buy-back sunt campaniile organizate de Environ impreuna cu partenerii sai vizand exclusiv stimularea colectarii DEEE conform prevederilor legale HG 448/2005: Distribuitorii care introduc pe piaţă noi produse sunt obligaţi să asigure condiţii pentru preluarea DEEE gratuit sau contra unei compensaţii care ţine seama de valoarea componentelor reutilizabile din componenţa acestora şi în sistem unu la unu, dacă echipamentul predat este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul achiziţionat. 

Campaniile promotionale ‘‘buy-back’’  vizeaza stimularea colectarii  Deseurilor de produse Electrice, Electronice si Electrocasnice (DEEE) si vor fi sprijinte de catre Environ numai in masura in care cantitatile si greutatile deseurilor rezultate, justifica economic participarea si suportul financiar. 

 1. ORGANIZATOR
 2. Organizatorul Campaniei Buy-Back  “  Buy-back Indesit – Hotpoint Ariston ” este:
  Asociatia Environ, societate cu personalitate juridica romana, cu sediul in  Str. George Bacovia nr. 1, Voluntari, Judetul Ilfov  avand codul unic  RO 22484904 cu  Nr Inreg /Reg. Asoc. – 31 / 17.09.2007, Banca BRD- Sucursala Aviatiei, Cont IBAN: RO72BRDE445SV91287354450, denumita in continuare ‚Organizatorul’.

 3. SOCIETATILE PARTENERE
 4. S.C. DOMO RETAIL SA, avand sediul social in Str. Abatorului nr. 17, Targu Secuiesc inregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J14/958/1994CUI R6529672avand cont curent nr RO86BRDE150SV010591015000, deschis la BRD sucursala Targu Secuiesc reprezentata prin Stanoiu Serban denumita in continuare ‘Partenerul Vanzator’.

  Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare "Regulamentul", obligatoriu pentru toti partenerii participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul si va aduce la cunostinta societatilor partenere modificarile operate.

 5. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  
 6. Campania este organizata si se desfasoara in toate magazinele Domo si Technomarket din Romania care comercializeaza echipamente electrice si electronice.

 7. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
 8. Campania va incepe la data de 13 mai 2009 si se va incheia la data de 1 iunie 2009

 9. DREPTUL DE PARTICIPARE
 10. Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 16 aprilie 2009 (data inceperii oficiale a campaniei), in calitatea lor de consumator.

 11. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
 12. Pentru a participa la campanie, consumatorul trebuie sa predea un aparat electrocasnic vechi* indiferent de starea de functionare sau marca, la unul din magazinele Domo sau Technomarket participante la campania promotionala buy-back ( vezi Anexa 1) si sa il depuna in container-ul dedicat colectarii DEEE sau in zona de colectare DEEE pusa la dispozitie in magazin in acest scop, sub indrumarea personalului din magazin.

  *Prin aparat electrocasnic vechi a se intelege frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini spalat rufe,masini de spalat vase indiferent de marca, cuptoare electrice, aragaze ,hota ,plita electrica, indiferent de marca.

  Consumatorul va primi in schimb, dupa predarea aparatului electrocasnic vechi, un Cupon, numit si Voucher, care ii confera dreptul la un rabat (discount) de 250 lei din pretul de raft al produsului pe care solicita sa-l achizitioneze . Voucher-ul este valabil numai in perioada de desfasurare a campaniei “  Buy-back Indesit – Hotpoint Ariston” iar discountul se acorda numai la achizitionarea unui nou produs Indesit  sau Hotpoint Ariston – Combina Frigorifica BAN 33NF P Indesit si Masina spalat WIE 127 Indesit. Discountul se acorda direct pe factura si se aplica la pretul de raft a produsului.
  La achizitia unui nou produs din cele de mai sus consumatorul trebuie sa anunte la casa faptul ca are un Voucher de discount, INAINTE de intocmirea facturii. In momentul intocmirii facturii de achizitie consumatorul preda cele 3 exemplare ale Voucher-ului casierului/ operatorului de facurare.

 13. DECONTAREA CU VOUCHER
 14. Vouchere-le sunt tiparite in 3 exemplare autocopiative. Fiecare set de Vouchere poarta aceeasi serie si numar.

  La sfarsitul promotiei Partenerul Vanzator va colecta Voucherele din magazinele participante la campania promotionala buy-back si va transmite catre Environ exemplarul alb, catre Partenerul Importator/ Producator exemplarul galben, Partenerul Vanzator  ramanand in posesia exemplarului verde. Pe baza Voucherelor predate se va face decontarea Partenerul Vanzator - Partenerul Importator/ Producator – Organizatorul Environ, precum si transferul catre Environ al aparatelor electrocasnice vechi colectate conform metodolologiei descrisa in Anexa 2.

 15. CONDITII DE VALIDITATE
 16. Pentru ca un participant sa fie considerat valid , trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  - Dreptul de participare conform Sectiunea 4 a prezentului Regulament;
  - Sa predea un aparat electrocasnic vechi la unul din magazinele mentionate in Anexa 1
  - Sa achizitioneze in perioada promotiei un produs electrocasnic din cele prevazute la Sectiunea 6 a Regulamentului
 17. RESPONSABILITATE
 18. Organizatorul Campaniei si societatile partenere nu îşi asumă răspunderea pentru Voucherele prezentate de consumator dupa data de 31 mai 2009, intrucat nu sunt valabile in afara perioadei de desfasurare a Campaniei
  Organizatorul Campaniei si Partenerul Importator/ Producator nu isi asuma raspunderea Voucherele distruse sau completate incorect sau incomplet, acestea fiind considerate nule.
  Dovada de predare a echipamentului vechi este reprezentata prin Voucher-ul care trebuie sa fie completat corect si complet, semnat si stampilat de catre magazin.
  Organizatorul si societatile partenere nu vor fi responsabili pentru pierderea Voucherului de discount, de instrainarea lui si de prezentarea unor exemplare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu vor fi obligati sa acorde discountul pe baza unor astfel de Vouchere care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.

 19. FORTA MAJORA
 20. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.
  Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice societatilor participante la campania promotionala ‘buy-back’, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 21. LITIGII
 22. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si societatile participante la la campania promotionala ‘buy-back’, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.  Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor de judecata competente la sediul Organizatorului, cu aplicarea dreptului material roman.

 23. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Regulamentul oficial al campaniei buy-back "Buy-back Indesit – Hotpoint Ariston va fi disponibil in magazinele participante la promotie si de asemenea pe site-urile  www.environ.ro

 • Anexele 1, 2, 3 si 4 se aplica ca parte integranta a prezentului Regulament de desfasurare al campaniilor promotionale ‘buy-back’.
 •  

  ANEXA 1
  Magazine participante promotie
  Localitatea Magazin ADRESA MAGAZINULUI
  SIGH. MARMATIEI Domo 51 Str. Traian, nr. 7
  ZALAU Domo 56 Str. Mihai Viteazul, nr. 14
  MARGHITA Domo 93 Str. Republicii, nr. 98
  CAREI Domo 107 Calea Mihai Viteazu, nr. 14, parter
  BAIA MARE Domo K06 Str. George Cosbuc, nr. 38
  SATU MARE Domo K11 Drumul Careiului, nr.1/3
  ZALAU Domo K28 Str. SF. Vineri FN
  LUGOJ Domo 40 B-dul 20 decembrie 1989, bl.9, parter
  ARAD Domo 82 Str. Revolutiei Nr 102
  TIMISOARA Domo 115 Calea Aradului Nr 56 A, complex Real
  TIMISOARA Domo K03 Str. Gheorghe Lazar, nr. 26
  TIMISOARA Domo K14 Str.Damschin Bojinca Nr. 2 si 4
  ARAD Domo K27 Str. Banu Maracine FN
  ARAD Domo 139 Calea Radnei, nr. 298, complex Real
  BOCSA Domo 127 Str. Carpati nr. 1
  SANNICOLAU MARE Domo 128 Str. 1 Decembrie 1918 nr. 28
  BRAILA Domo 10 Str. Danubiului nr. 2
  BRAILA Domo K30 Aleea Mecanizatorilor nr 4
  GIURGIU Domo 47 Str. Bucuresti bloc 6/2 S
  CAMPINA Domo 62 Bd Carol I. Nr 33, Bl J 14
  BRAILA Domo 72 Str. Mihai Eminescu Nr 90 Complex Dunarea
  BUZAU Domo 73 P-ta Daciei nr.1, Complex Dacia, demisol
  RM SARAT Domo 74 Str. Victoriei bl. 13 D, magazin Romarta, parter
  GALATI Domo 103 Str. Brailei Corp Adiacent bl. BR 5A
  OLTENITA Domo 108 Str. Republicii, Nr 68, Complex BIG
  GALATI Domo 114 Str. Domneasca nr. 24, Complex Modern
  BREAZA Domo 119 Str. Republicii nr. 11-12
  PLOIESTI Domo K04 Soseaua Vestului, nr. 9
  GALATI Domo K08 Str. Otelarilor, micro 21
  PLOIESTI Domo 44 B-dul Republicii , nr. 17-25, Complex Winmarkt (demisol)
  URLATI Domo 123 Str. 1 Mai 141
  BUCURESTI MEX PIPERA Domo 1 Str. Fabrica de Glucoza, nr. 21
  BUCURESTI LUJERULUI Domo 17 Bd. Iuliu Maniu nr 51 bl. 22 B, sector 6
  BUCURESTI CORA PANTELIMON Domo 27 Sos. Vergului nr 18, parter, Complex Cora-Mobexpert
  BUCURESTI IANCULUI Domo 46 Sos. Iancului nr 4, sector 2
  BUCURESTI MSC Domo 85 Calea Iuliu Maniu nr. 546-560, sector 6
  BUCURESTI BUDAPESTA Domo 90 Bd. Dimitrie Cantemir nr. 11A, sector 4
  BUCURESTI OBOR Domo 95 Sos. Colentina nr. 2, sector 2
  BUCURESTI TITAN Domo 106 Str. Liviu Rebreanu nr. 6A, sector 3
  BUCURESTI Domo K01 B-dul Colentina, nr. 6, Sector 2
  BUCURESTI Domo 125 Calea Vitan nr. 236, Etaj 1, complex REAL PANVITAN
  BUCURESTI Domo 126 Sos. Oltenitei nr. 4A
  BUCURESTI Domo 132 B-dul 1 decembrie 1918, nr. 33A, Complex Iris Mall-Auchan
  BUCURESTI Technomarket MTM03 Sos. Vitan-Barzesti nr. 7A, Parc Comercial Vitantis
  ONESTI Domo 7 Str. Marasesti, nr. 1
  SUCEAVA Domo 19 Str. Petru Rares, nr. 22
  SUCEAVA Domo 138 Iulius Mall Suceava, Calea Unirii 22.
  BOTOSANI Domo 32 Str. Primaverii, nr. 24
  FOCSANI Domo 41 Str. Independentei, nr.28
  FOCSANI Domo k33 str. Brailei nr. 102
  SUCEAVA Domo 45 Bd George Enescu, nr. 42
  ROMAN Domo 64 Pietonal Stefan cel Mare, bl. M 7 parter
  BACAU Domo 83 Str. Nicolae Balcescu, nr. 1
  TECUCI Domo 105 Str. Gheorghe Petrascu, nr. 23
  VASLUI Domo 118 Str. Stefan cel Mare nr. 82, Complex Winmarkt, demisol
  SUCEAVA Domo K12 Str. Universaitatii nr.15 -19
  PIATRA NEAMT Domo K17 Str. Obor
  IASI Domo K21 Str. Mitropolit Varlaam, nr. 54
  ROMAN Domo K24 Soseaua de Centura
  IASI Domo K26 Soseaua Pacurari, nr. 92
  IASI Domo K29 Str. Pavlov nr 14
  IASI Domo 130 str. Palat nr.1, complex Moldova Mall, etaj 4.
  VASLUI Domo 131 str. Stefan cel Mare, nr. 275A, Complex Silver Mall
  CRAIOVA Domo 16 Str. Unirii Nr 5 Et 3 si 4 Mag "Mercur"
  CRAIOVA Domo K32 Calea Bucuresti nr. 142
  RM.VALCEA Domo 25 Bd General Magheru Nr 8
  TARGOVISTE Domo 28 Bd Libertatii Bl B2 parter
  TR. MAGURELE Domo 66 Str. Vlad Tepes bl. M 1, parter
  MORENI Domo 67 Str. Capitan Pantea Ion bl L1A
  CR.DE ARGES Domo 68 Intersectia str.Traian cu str.Valea D-nei
  DRAGASANI Domo 81 Str. Tudor Vladimirescu Bl T 9 parter
  CAMPULUNG Domo 97 P-ta Juramantului Nr 1
  DR.TR.SEVERIN Domo 101 Str. I. C. Bratianu Nr 2
  RM.VALCEA Domo K02 Str. Gib. Mihaiescu, nr. 30
  TARGOVISTE Domo K13 Str.Arsenalulului Nr.14/Locotenent Stancu Ion f.n
  PITESTI Domo K16 Str. Exercitiu nr. 224
  TARGU JIU Domo K18 Str. Luncilor
  TARGOVISTE Technomarket MTM01 Str. Locotenent Stancu Ion nr. 2D
  ALEXANDRIA Domo 121 str Libertatii bl. A4-B1-C1, jud. Teleorman.
  RAMNICU VALCEA Domo 129 Str. Calea lui Traian nr. 127, Complex Winmarkt Cozia
  Gaesti Domo 133 Str. 13 Decembrie nr. 49
  Slatina Domo 136 strada Alexandru Ioan Cuza ,nr 20,et 2
  Slatina Domo K31 Str. Nicolae Titulescu ,nr 29, complex Kaufland
  NAVODARI Domo 22 Str. Nuferilor Nr 1
  CALARASI Domo 30 Str. Prelungirea Bucuresti Bl M 2 parter
  CONSTANTA Domo 33 Comp.Comercial P-ta Grivitei Et.1
  MEDGIDIA Domo 34 Str.Republicii nr 9C, Bl G2, Parter
  CONSTANTA Domo 38 Str. Rascoala 1907 Nr 8
  MANGALIA Domo 48 Sos. Constantei Nr 21 Bl D Sc A AP 2
  CERNAVODA Domo 49 Str. Anghel Saligny Nr 22
  TULCEA Domo 75 Str. Piata Civica Nr 1 Com "Diana"
  TULCEA Domo 137 str.Babadag nr. 159, complex "Coral Plaza"
  FETESTI Domo 79 Str. Calarasi Bl 9 parter
  SLOBOZIA Domo 84 Bd Matei Basarab Bl U Sc C
  MANGALIA Domo 104 Str. Rozelor Nr 8 Bl R 4 Sc A Ap 3
  CONSTANTA Domo K23 B-dul 1 decembrie 1918, nr. 21
  CONSTANTA Domo 122 Str. Stefan cel Mare, nr. 36-30 - Tomis Mall
  CONSTANTA Domo 134 Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C
  DEJ Domo 55 Str. P-ta 16 Februarie, nr. 3
  CLUJ NAPOCA Domo 96 Str. Emil Isaac, nr. 20 (colt cu str. Baritiu)
  CLUJ NAPOCA Domo 98 Str. Republicii, nr. 109
  CLUJ NAPOCA Domo K09 Str. Campului nr.9-19
  BISTRITA Domo K15 Str.Independentei Nr,97-99
  TURDA Domo K19 Str. Calea Victoriei
  CLUJ NAPOCA Domo K22 Str. Fabricii, nr. 12
  CLUJ NAPOCA Domo 124 Str. Avram Iancu nr. 492-500, Complex Polus Center
  SEBES Domo 57 Str. Lucian Blaga Nr 71
  BLAJ Domo 92 Bd Republicii Nr 5
  ALBA IULIA Domo K05 Calea Motilor, Complex Kaufland
  TG MURES Domo K07 Str. Gheorghe Doja, nr. 62-64
  PETROSANI Domo 63 Str. 1 Decembrie 1918 Nr 85
  DEVA Domo 89 Bd Iuliu Maniu, Centrul Comercial Central, Corp D
  DEVA Technomarket MTM02 Calea Zarandului, nr. 87, Complex Real
  HUNEDOARA Domo K10 Avram Iancu, nr. 9
  TG MURES Domo 120 Str. Predeal nr. 88 - Complex Spar
  ORASTIE Domo 135 Str. Armatei nr 1 , complex Palia
  TG-SECUIESC Domo 6 Str. Gheorghe Doja, Nr 44
  MIERCUREA CIUC Domo 13 Str. Petofi Sandor Nr 18 Mag "Tulipan"
  SIBIU Domo 23 Piata Unirii Nr 10, Complex Dumbrava, demisol
  BRASOV MAGNOLIA Domo 36 Str. Crisului Nr. 18, Complex Magnolia
  SIGHISOARA Domo 37 Str. Mihai Viteazul, Nr 40
  SF GHEORGHE Domo 39 Str. Grof Miko Imre, Nr 6, et 3, Complex comercial Sugas
  FAGARAS Domo 53 Str. Republicii Nr 7
  BRASOV Domo 54 Calea Bucuresti nr. 229, Complex Macromall parter
  INT. BUZAULUI Domo 58 Str. Mihai Viteazul Nr 143 Bl 6F
  NEHOIU Domo 91 Str. Mihai Viteazul, Nr 10
  MEDIAS Domo 111 Str. M.Eminescu, Nr 4, C."Transilvania", et.1
  COVASNA Domo 116 Str. Libertatii Nr. 2, Sc. B, parter
  ODORHEIU SECUIESC Domo 117 Str. 1 decembrie 1918 Nr 7, Complex Merkur, etaj 1
  SIBIU Domo K20 Str. Selimber FN
  BRASOV Domo K25 Calea Bucuresti nr.112
  Turda Technomarket MTM04 Complex Solaris Shopping Park, str. Campiei nr. 121
  Bucuresti Technomarket MTM 05 Complex Comercial West Park Militari,
  Str. Flanders, nr.7-13 (langa Hornabach)
  Oradea Technomarket MTM 06 Complex Comercial Real nr. 2, Str. SUISULUI NR. 10A