Media / Comunicare

Press Release,
28.02.2008

                                                                   
Subiect: DOMO                                                          Contact: Elena Stroe
Pagini: 1                                                                    Tel: 316 93 93
Pentru publicare imediatã                                         Email: elena.stroe@domo.ro

 

DOMO cucereste inima Moldovei!

Promo 1
Promo 1

DOMO isi extinde reteaua in inima Moldovei.
Joi, 28.02.2008, s-a deschis la Iasi magazinul cu numarul 126 din retea.

Situat in complexul comercial Moldova Mall, str. Palat, nr. 1, etaj 4, pe o suprafata de 850 mp, acest magazin este cel mai mare DOMO din oras.

Iesenii vor redescoperi aici conceptul de retail modern pe care DOMO il implementeaza cu pasiune si consecventa pentru clientii sai.

Acest concept adreseaza in egala masura ratiunea consumatorului, care va putea alege dintr-o gama larga de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, la preturile cele mai bune din oras, cat si emotiile acestuia, care se vor bucura de o experienta de cumparare deosebita, de servicii la cel mai inalt grad de profesionalism si de o atmosfera ca „acasa”.

„Conceptul de retail pentru care muncim in fiecare zi este bazat pe valorile brandului DOMO si este in slujba consumatorului nostru, care este pe zi ce trece mai educat, mai sofisticat si mai exigent atat in ceea ce priveste produsele pe care le achizitioneaza, cat si in ceea ce priveste atmosfera si serviciile din magazinele noastre, care reprezinta, cu siguranta, o valoare adaugata” – declara reprezentantii companiei.

Cu adresabilitate catre toate segmentele de consumatori, sunt puse la dispozitia clientilor programe de loializare si produse speciale de cadou, unice pe piata de retail.

Pentru ziua deschiderii, am pregatit mai multe oferte spectaculoase, dintre care amintim numai TV LCD Toshiba cu diagonala de 81 cm, HD ready la un pret de numai 1699 lei si masina de spalat indesit WIN 101, 1000 rotatii/ min, clasa A+ la doar 769 lei.
La ea se adauga oferta speciala Domo, pentru posesorii cardului Estima Bonus: cei ce cumpara in valoare minima de 500 lei, beneficiaza de 12 rate cu dobanda 0% (DAE 0%).

Domo Retail a avut cea mai dinamica evolutie din industrie, cu o crestere de 60% in 2007 fata de anul precedent. Dupa cifra de afaceri, este al doilea retailer specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, detine o retea nationalã formata din 126 magazine ce insumeaza peste 60.000 de metri patrati si mai mult de 1500 angajati.