Media / Comunicare

Press Release,
04.06.2009

                                                                   
Subiect: DOMO                                                      Contact: Laura Nastase
Pagini: 1                                                               Tel: 021 316 93 93
Pentru publicare imediatã                                      Email: laura.nastase@domo.ro
Incepem vara cu 1 magazin nou in Bistrita!BUCUREŞTI, 04.06.2009 - DOMO isi extinde reteaua cu un nou magazin in Bistrita. Vineri 5 iunie 2009 se deschide primul magazin Domo din Bistrita, cu numarul 142 din reteaua Domo. Acesta va fi situat in strada Garii nr.17, etaj 2, in complex Magura Winmarkt.

Suprafata de aproximativ 1000 mp permite expunerea a peste 7.000 produse din 60 de branduri, oferind in acest fel bistritenilor accesibilitate la o gama larga de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, la preturile cele mai bune din oras.

Magazinul DOMO este gandit, desenat si semnalizat astfel incat sa ofere consumatorilor sai toate beneficiile unui retail modern construit cu pasiune si consecventa, in ultimii 14 ani, de catre companie. Serviciile de cea mai buna calitate si profesionalismul asistentilor de vanzare completeaza experienta de cumparare deosebita cu care magazinele DOMO i-a obisnuit deja pe consumatorii sai si ajuta compania sa isi atinga un obiectiv foarte important – acela de a ajuta si inspira consumatorii in viata lor de zi cu zi.
„ Beneficiile pe care le propune Domo consumatorilor sai sunt evidente: produse de ultima generatie, raport exceptional calitate pret, marci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare. Toate acestea exista pentru a satisface consumatorul nostru, pe zi ce trece mai educat, mai sofisticat si mai exigent atat in ceea ce priveste produsele pe care le achizitioneaza, cat si in ceea ce priveste atmosfera si serviciile din magazinele noastre, care reprezinta, cu siguranta, o valoare adaugata.” – Gabriela Mandrea, marketing manager.

Domo Retail a avut cea mai dinamica evolutie din industrie, cu o crestere constanta a tuturor indicatorilor de business de la an la an. Dupa cifra de afaceri, este al doilea retailer specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, deţine o reţea naţionala formata din 133 magazine (127 DOMO si 6 magazine Technomarket) ce insumeaza peste 75.000 de metri patrati si mai mult de 1900 angajati.