Comparare

Televizor LED Vivax Imago Smart Android, 82 cm, 32

Televizor LED Vivax Imago Smart Android, 82 cm, 32
-351lei
Vivax
1.400,00 lei 1.04900 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Epa Consult
230944
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

 
Traieste o noua experienta vizuala alaturi de cei dragi cu noile televizoare LED VIVAX cu design avangardist si tehnologie de ultima generatie Smart Android. Bucura-te de culori vibrante, luminozitate superioara si un contrast intens ce iti vor aduce imaginile aproape de realitate.
 
 

 
 
Tehnologia Smart Android iti ofera posibilitati nelimitate de navigare si accesare a aplicatiilor prefarate. Vei descoperi o experienta impresionanta dincolo de ceea ce iti poate oferi un televizor traditional, bucurandu-te de propriul tau spatiu de divertisment direct la tine acasa.
 

 
Televizoarele LED-TV VIVAX cu ecran plat sunt fabricate in Europa, linia de productie pentru acestea fiind situata in Croatia. O gama completa cu design avangardist si tehnologie de ultima generatie Smart Android, este pe deplin proiectata in Croatia la standarde de inalta calitate, aici fiind fabricate televizoare cu diagonale intre 15" si 65".
 
Caracteristici principale
Diagonala: 82 cm
3D: Nu
Smart TV: Da

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.