Comparare

Transportor personal electric autoechilibru Smart Drift

Transportor personal electric autoechilibru Smart Drift
-450lei
AlbacomBiz
2.150,00 lei 1.70000 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Albacom
142462
Garantie comerciala: 12 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Transportorul electric Smart Drift este unul dintre cele mai inovative si rapide moduri de deplasare fiind controlat de echilibrul conducatorului.

 

 
 

 

 

Foarte usor de utilizat si de controlat acesta va asigura o forma de deplasare ecologica si inedita! Acesta are inserate 2 faruri pentru a fi eficient si in deplasarea pe timp de noapte.

 

Transportorul dispune de o autonomie pe distanta 15-30 km, atingand o viteza de 10km/h. Bateria Lithium are un timp de incarcare 2-3 ore / 36V 2-4AH. Are o greutate de 12 kg si poate suporta un maxim de 120 kg, pentru a putea functiona fiind necesara o greutate de minim 20 kg.

Temperatura de functionare se inscrie in intervalul -15 - +50 grade Celsius. Diametrul rotilor este de 6.5 inch, iar transportorul se incadreaza in dimensiunile 650x245x230 cm.

Transportorul are inclusa o husa de protectie confectionata din material rezistent.

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.