Comparare

Grand Theft Auto 5 PC

Grand Theft Auto 5 PC
-38lei
Rockstar
236,00 lei 19800 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrat de catre: Gamestore
145472
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

 

Grand Theft Auto V, jocul open-world creat de Rockstar Games și apreciat de către critici, va fi disponibil într-o versiune pentru PC.

Atunci când un șmecheraș de cartier, un fost hoț de bănci și un psihopat înfricoșător se regăsesc într-o încurcătură de proporții alături de cele mai înspăimântătoare și tulburătoare elemente ale crimei organizate subterane, ale guvernului Statelor Unite și industriei de divertisment, aceștia trebuie să se implice într-o serie de jafuri periculoase pentru a supraviețui într-un oraș necruțător unde nu pot avea încredere în nimeni, cu atât mai puțin unul în celălalt.

Grand Theft Auto V pentru PC prezintă o gamă de îmbunătățiri semnificative la nivel tehnic și vizual pentru ca Los Santos și Blaine County să fie mai captivante ca niciodată. Pe lângă distanțele de afișare (draw distances) foarte extinse, rularea la 60 de cadre pe secundă cu posibilitatea de a reprezenta elemente vizuale la o rezoluție 4K, jucătorii se vor bucura de o gamă de adăugiri și îmbunătățiri, precum:

•     Arme, mașini și activități noi-nouțe
•     Mai multe animale şi plante
•     Trafic mai aglomerat
•     Un nou sistem de redare a florei
•     Efecte climatice și de avarie îmbunătățite, și multe altele

Toate aceste caracteristici sunt susținute de o rezoluție uimitoare, de îmbunătățiri radicale în ce privește luminozitatea, umbrele și texturile, precum și de o frecvență uniformă a cadrelor.

Versiunile pentru PC ale jocurilor Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online vor dispune și de modul First Person, oferindu-le jucătorilor oportunitatea de a explora lumea incredibil de detaliată a zonelor Los Santos și Blaine County într-o manieră complet nouă.

Grand Theft Auto V pentru PC include și noul Rockstar Editor, care le oferă jucătorilor o gamă completă de instrumente de editare pentru a crea și a publica materiale video din joc direct în Social Club și pe YouTube.

Grand Theft Auto V vine și cu Grand Theft Auto Online, universul dinamic și într-o continuă schimbare al Grand Theft Auto. Îmbunătățirile aduse versiunii Grand Theft Auto Online pentru PC vor include un număr mai mare de jucători - până la 30 pentru versiunea online. Toate îmbunătățirile existente aduse jocului și orice conținut dezvoltat de Rockstar începând cu lansarea inițială a Grand Theft Auto Online vor fi disponibile și pentru PC, cu multe altele pe lângă.

COMANDĂ JOCUL ÎN PREALABIL ȘI VEI PRIMI 1.000.000 DE DOLARI ÎN JOC
Comandă jocul în prealabil și vei primi 1.000.000 de dolari în joc (500.000 de dolari pentru Grand Theft Auto V și 500.000 de dolari pentru Grand Theft Auto Online).

CONȚINUT ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU JUCĂTORII VECHI

Pentru a-și recompensa fanii Grand Theft Auto V loiali care aleg să se joace pe PC și să se bucure de o versiune mai nouă, mai detaliată a Los Santos și Blaine County, Rockstar Games a creat o gamă de articole în exclusivitate, special pentru jucătorii care au folosit anterior PlayStation®3 și Xbox 360 - fiecare dintre ei va fi conectat la activități proiectate personalizat, pentru ca aceștia să se bucure de universul impresionant al jocului în moduri nemaiîntâlnite și incitante. Pentru mai multe informații despre obținerea accesului la conținutul în exclusivitate pentru jucătorii vechi, accesează rockstargames.com/V/bonuscontent.

TRANSFERĂ-ȚI PERSONAJUL GTA CU CARE JOCI ONLINE
Jucătorii deja existenți care folosesc PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 și Xbox One își vor putea transfera personajele Grand Theft Auto Online și datele referitoare la progresul în joc pe PC. Pentru mai multe informații, accesează rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Specificații minime:
Sistem de operare: Windows 8.1 64 de biți, Windows 8 64 de biți, Windows 7 64 de biți Service Pack 1, Windows Vista 64 de biți Service Pack 2* (*Se recomandă utilizarea unei plăci video NVIDIA dacă jocul este rulat pe Vista)
Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 de 2,40 GHz (4 CPU)/procesor AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPU) de 2,5 GHz
Memorie: 4 GB
Placă video: NVIDIA 9800 GT 1 GB/AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
Placă de sunet: compatibilă 100% cu DirectX 10
Spațiu pe HDD: 65 GB

Specificații recomandate:
Sistem de operare: Windows 8.1 64 de biți, Windows 8 64 de biți, Windows 7 64 de biți Service Pack 1
Procesor: Intel Core i5 3470 de 3,2 GHz (4 CPU)/AMD X8 FX-8350 de 4 GHz (8 CPU)
Memorie: 8 GB
Placă video: NVIDIA GTX 660 2 GB/AMD HD7870 2 GB
Placă de sunet: compatibilă 100% cu DirectX 10
Spațiu pe HDD: 65 GB

În timp, conținutul disponibil pentru descărcare și schimbările de programare vor duce la modificarea cerințelor de sistem pentru acest joc. Adresează-te producătorului echipamentelor tale hardware și accesează www.rockstargames.com/support pentru informații referitoare la compatibilitatea actuală. Unele componente de sistem, precum chipset-urile mobile, plăcile video integrate și AGR ar putea fi incompatibile. Specificațiile neprecizate pot să nu fie compatibile cu cerințele editorului.

Alte cerințe: pentru instalarea jocului și pentru a juca online, este nevoie să te loghezi la rețeaua Rockstar Games Social Club (13+) ai nevoie de conexiune la internet pentru activare, pentru a juca online și pentru verificarea periodică a desemnării este nevoie să instalezi software precum platforma Rockstar Games Social Club, DirectX, Chromium și Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, precum și software de autentificare ce recunoaște anumite atribute de hardware pentru desemnare, gestionarea drepturilor digitale, sistem și pentru alte motive ce ţin de asistență.

ESTE NEVOIE DE ÎNREGISTRARE ONLINE CU AJUTORUL UNUI NUMĂR DE SERIE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ ÎNREGISTRAREA ESTE LIMITATĂ LA UN SINGUR CONT ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (13+) PER NUMĂR DE SERIE ESTE POSIBILĂ O SINGURĂ LOGARE DE PE PC PER CONT SOCIAL CLUB ÎN ORICE MOMENT NUMĂRUL/NUMERELE DE SERIE NU POT FI TRANSFERATE ODATĂ CE AU FOST UTILIZATE CONTURILE SOCIAL CLUB NU POT FI TRANSFERATE.

 

 

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.