Comparare

Consola XBOX ONE S 500 GB

Consola XBOX ONE S 500 GB
-97lei
1.236,00 lei 1.13900 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Gamestore
224046
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Consola Xbox One S este cel mai nou si cel mai performant model de consola XBOX One de la Microsoft. Consola este prevazuta sa intre in stoc la inceputul lunii Octombrie 2016.

Consola are un hard disk de 500GB, are sursa de alimentare in interiorul carcasei ( nu va mai fi externa si nu va va mai incurca prin casa!) si are o dimensiune cu 40% mai mica decat actualele modele de XBOX One !

Experienta de joc este mult superioara, culorile sunt mult mai luminoaste si partea de video este mult imbunatatita cu tehnologia "High Dynamic Range"

Poti viziona filmele in 4K de pe Netfix si Amazon Video si poti vedea filmele UHD Blu-ray in format 4K Ultra HD.

Confort imbunatatit al noului controller alb cu manere texturate si tehnologie Bluetooth.


Accesorii incluse: 1 Xbox Wireless Controller (with 3.5mm headset jack), 1 stand cosola (orientat vertical), cablu HDMI, AC Power cable, 

Garantie 24 luni

Asteptam precomenzile Dvs pentru acesta consola de exceptie!

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.