Comparare

Drona JJRC H32WH WIFI FPV camera HD

429,00 lei 37900 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrat de catre: Procopet Group
225035
Garantie comerciala: 12 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Controleaza drona cu radiocomanda sau telefonul, filmeaza si transmite imaginea live pe telefon prin Wifi la calitate HD.

Modelul JJRC H32WH  are un design nou si inbunatatit fata de modelul H6C. Este o drona foarte usor de controlat datorita giroscopului pe 6 axe si a barometrului care mentine drona la o anumita ltitudine automat, fara sa urce sau sa coboare.  Dotata cu o camera HD de 1280*720p filmeaza sau face poze spectaculoase de la inaltime. Beneficiaza de functia 360 Flips, este dotata cu protectie pentru a nu se strica in caz de lovituri puternice.

Raza de actiune este de pana la 150m, cand este controlata cu ajutorul radiocomenzii.

Partea de transmisie video se face in timp real pe telefon. Radiocomanda are un suport special pentru smartphone care se ajusteaza.

Camera filmeaza la o rezolutie de 1280*720pixeli iar filmarea se salveaza direct pe smartphone prin Wi-Fi.

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.