Comparare

Drona Polaroid Eagle HD 360 grade cu Radiocomanda si Stabilizare 6 Axe (camera detasabila)

Drona Polaroid Eagle HD 360 grade cu Radiocomanda si Stabilizare 6 Axe (camera detasabila)
-500lei
Polaroid
1.499,00 lei 99900 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrat de catre: Atu It
229604
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Prevederi legislative privind utilizarea Dronelor. Detalii

CamereDigitale.ro este importatorul oficial pentru produsele Polaroid.
Pentru a deveni partener Polaroid va rugam sa ne contactati
aici


Drona Polaroid Eagle  este o drona controlata de la distanta, care va va permite sa va petreceti cat mai multe ore pentru a se distra si a realiza cat mai multe acrobatii. Drona  se controleaza foarte usor, datorita telecomenzii sale intuitive.  Stabilizarea giroscopica pe 6 axe asigur? o stabilitate excelenta si îi permite sa efectueze integral rotatie 360 °.
 
 
Puncte cheie:
 
Camera HD 720P
Rotatie 360 °
Autonomie 8-10 minute
 
Contol facil
Datorita telecomenzii radio pe frecventa de 2.4 GHz, cu forma ergonomica si ecran lcd de 4.3 inch pentru vizualizare in timp real si care asigura un control intuitiv, drona va va urma instructiunile fara nicio intarziere.
 
Tehnologie avansata
Drona poate ajunge la o inaltime maxima de 100 m si poate captura panorame minunate datorita camerei integrate HD. Aceasta dispune de un giroscop cu 6 axe pentru o stabilitate perfecta în timpul zborului.
 
Maestrul aerului
Aerul va fi teritoriul dumneavoastra: drona va strabate cerul, fara nici o dificultate. Puteti alege intre cele trei viteze de zbor si drona este chiar capabila s? faca figuri acrobatice, cum ar fi rotatie 360 grade.

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.