Comparare

Masinuta cu telecomanda Wireless Mini iUni M05 Orange

Masinuta cu telecomanda Wireless Mini iUni M05 Orange
-55lei
iUni
99,00 lei 4400 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrat de catre: iUni Corporation
219641
Garantie comerciala: 12 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Masinuta cu telecomanda Mini iUni M05 Functii principale: Poate fi cadoule perfect pentru copii. Are o telecomanda cu antena detasabila cu 4 butoane pentru a controla directiile (fata/spate si stanga/dreapta). Farurile si stopurile se aprind in momentul in care masinuta este in miscare. Masinuta are acumulatori reincarcabili direct din telecomanda. In pachet veti gasi 4 obstacole pentru ca joaca sa nu fie monotona. Recomandam copiilor peste 3 ani. Pachetul contine: Masinuta cu telecomanda Mini iUni M05 O telecomanda cu antena 4 obstacole Manual de utilizarea.

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.