Comparare

Sistem domestic de filtrare a apei in 3 etape, Barrier Expert Hard, 502-HD

Barrier
379,00 lei 31700 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: BrandBox
111092
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

 

Sistemul de filtrare domestic "BARRIER EXPERT" este destinat pentru filtrarea apei potabile din reteaua centralizata de furnizare apa. Acesta filtreaza impuritatile mecanice, clorul activ, compusii de natura organica, metalele grele si toxice, cat si alte impuritati. Sistemul de filtrare in trei etape asigura eficienta superioara pe parcursul intregii durate de viata a cartuselor filtrante. Sistemul este compact si poate fi montat sub chiuveta. Setul de livrare are in componenta toate accesoriile necesare pentru montarea acestuia, cat si bateria speciala pentru apa filtrata. Sistemul "BARRIER EXPERT" poate functiona permanent.

"BARRIER EXPERT Hard" - destinat pentru zonele cu apa dura. Asigura filtrarea eficienta si reducerea duritatii apei. Adoptarea tehnologiei "byPass" permite cresterea duratei de viata a filtrului si evitarea efectelor secundare ale hiperdedurizarii la inceputul utilizarii. Dupa filtrare &ndash duritatea apei va avea un nivel optim pentru sanatate, nu se vor forma depunerile de calcar la fierbere, etc

Tehnologiile folosite: One touch - fabricarea unica a filtrului permite inlocuirea cartusului printr-o singura miscare a mainii. Smartlock - sistemul de auto-blocare previne desurubarea elementului de filtrare atunci cand filtrul este sub presiune. Schimb de ioni - amestecul unic de filtrare cu 4 componente ofera o eficienta ridicata pentru indepartarea metalelor grele pe intreaga durata de viata a resursei elementului de filtrare.

Etapele de filtrare a sistemului domestic BARRIER EXPERT Hard:

Elementul de filtrare Mecanic
Elementul de filtrare din polipropilena de calitate superioara are o eficienta ridicata in purificarea impuritatilor mecanice insolubile. Necesar pentru purificarea prealabila a apei.

Filtreaza perfect apa de:

 • Particule mecanice
 • Nisip
 • Rugina

Element de filtrare Dedurizare
Rasina schimbatoare de ioni de inalta calitate este eficient in reducerea duritatii apei. Tehnologia byPass permite cresterea duratei de viata a filtrului si evitarea efectelor secundare ale hiperdedurizarii la inceputul utilizarii.

Filtreaza perfect apa de:

 • Saruri de calciu
 • Saruri de magneziu

Elementul de filtrare PostCarbon
Purificarea suplimentara a apei de ionii metalelor grele si toxice, fier dizolvat. Carbunele activ granular de inalta calitate, tratat cu argint, elimina mirosurile neplacute si imbunatateste gustul apei.

Filtreaza perfect apa de:

 • Ionii metalelor grele si toxice
 • Fier dizolvat
 • Mirosuri neplacute
 • Gusturi

Date tehnice:

 • Viteza optima de filtrare este de - 2 l/min
 • Temperatura apei purificate este de la +5 C pana la +35 C
 • Presiunea de lucru de pana la 7 atm
 • Resursa setului elementelor de filtrare este de pana la 10000 l

Specificatii:

Tip produs: Sisteme de filtrare

Utilizare: Filtrare apa

Cantitate/pachet: 1

Capacitate maxima apa filtrata (litri): 10000

Dimensiuni (W x H x D mm): 267 x 368 x 95

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.