Comparare

Frigider LDK LF 220 A+, 207 L, H 143,5 cm, 5 Ani Garantie, Alb, 205 l, 166 Frigider, 40 Congelator

Frigider LDK LF 220 A+, 207 L, H 143,5 cm, 5 Ani Garantie, Alb, 205 l, 166 Frigider, 40 Congelator
-200lei
LDK
899,91 lei 69991 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Tonis Trade
203218
Garantie comerciala: 36 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+ este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere.

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A.

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. 

Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. 

In plus pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Caracteristici principale
Clasa energetica: A+
Capacitate totala: 205 l
Frigider: 166
Congelator: 40
Sistem decongelare: Manual
Functii
Functii: Control Mecanic al Temperaturii
Detalii constructive
Dimensiuni: 143.5 x 55 x 55
Inaltime (cm): 143.5
Rafturi: sticla
2
Usi: 2
Reversibile
Maner Incastrat in Usa
Culoare: alb
Numar compresoare: 1
Consum
Consum energie (kWh): 170 kWh/an
0.46 kWh/24 h
Altele
Altele: 1 compartiment de legume
3 rafturi pe usa

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.