Comparare

Aparat de curatat cu aburi 8 in 1 Livington UV Mop 2376 Mediashop, rezervor 300 ml,1500 W, Alb/Verde

MediaShop
37250 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Telpur
222854
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Livington UV Mop permite curatarea cu puterea aburului, fara substante chimice, pentru aproape orice suprafata plana, neteda, fie ca este vorba de gresie, sau pretentioasa podea laminata, parchet delicat sau marmura scumpa.

Curata bland dar temeinic si eficient covoarele, pentru ca acestea sa ramana curate, proaspete si igienice. Cu o singura miscare, puteti transforma Livington UV Mop, intr-un aparat manual de curatat cu abur incredibil de puternic.

Multumita accesoriilor cu care este dotat, este capabil sa faca fata mucegaiului din baie, piatrei depuse pe capul de dus, resturile arse pe placa ceramica, petele din tapiteria scaunelor din masina, resturile ramase pe grill, depunerile de pe jante sau jucarii.

Opt functii intr-un singur aparat! Este un sistem potrivit pentru curatarea suprafetelor netede si care lucreaza cu fantastica lumina UV si cu puterea aburului.

Curata in profunzime, bland dar temeinic si eficient covoarele Se poate transforma intr-un aparat manual de curatat cu abur incredibil de puternic Jet de abur de mare presiune.

Perie de curatat eficienta Perie rotunda imbatabila pentru curatat gratar Un accesoriu pentru eliminarea mirosului, netezirea si curatarea hainelor si tapiteriei

Un accesoriu pentru curatarea geamurilor

REZULTATUL: o curatenie perfecta! CONTINUT COLET 1 x Livington UV Mop 1 x Laveta cu microfibre cu putere mare de absorbtie

INCLUS 1 x Duza pentru jetul de abur

INCLUS 1 x Accesoriu perie

INCLUS 1 x Accesoriu perie rotunda pentru curatat gratare

INCLUS 1 x Accesoriu pentru curatat covoare

INCLUS 1 x Accesoriu prelungitor

INCLUS 1 x Accesoriu pentru curatat geamuri

INCLUS 1 x Accesoriu pentru curatat tapiterie si lustruit 

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.