Comparare

Aspirator fara sac Dyson DC33C Allergy, 750W, Radial Root Cyclone technology, galben Saffron, 290W

Dyson
1.749,90 lei 1.39990 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Gbr Auto
225217
Garantie comerciala: 60 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Dyson DC33C Allergy
Proiectat de inginerii Dyson pentru a aspira praful mai bine ca niciodată.
DC33c Allergy are la bază cea mai nouă tehnologie "Radial Root Cyclone". De asemenea, cu ajutorul tehnologiei "Ball", aspiratorul se mişcă uşor şi este facil de controlat. DC33c Allergy este dotat cu peria "Dual Floor", ajustabilă pentru diferite tipuri de pardoseli.

Uşor de controlat, mobilitate excelenţă
Noile aspiratoare Dyson proiectate sub tehnologia "Ball" sunt singurele aspiratoare de acest tip care oferă un sistem de direcţie  cu articulaţie. Bila (corpul aspiratorului) nu se afundă şi nici nu lasă urme pe  în covoarele moi, iar şasiul cu articulaţie se deplasează fără dificultate în direcţia utilizatorului.  Aspiratorul este uşor de "condus", în special în jurul mobilei şi al altor obstacole.

Testat la extrem.
Garanţie de 5 ani.

 

 CARACTERISTICI SI DETALII TEHNICE DC33C ORIGIN MATTRESS

 • Tehnologie "Radial Root Cyclone"
 • Tehnologie"Ball"
 • Perie "Dual Floor" pentru covoare / suprafeţe dure (Parchet / gresie / PVC)
 • Perie "combi tool" pentru spatii inguste greu accesibile
 • Perie Dyson "Soft dusting", pentru aspirarea prafului de pe mobilier si alte obiecte
 • Putere de aspirare: 260 W
 • Mobilitate: Tehnologie "Ball"
 • Perie specială pentru curăţarea scărilor
 • Capacitate recipient colector: 2 litri
 • Dimensiuni: 507 x 368 x 261 mm (IxLxG)
 • Rază maximă de actiune: 10 metri
 • Lungimea cablului de alimentare: 6,5 metri
 • Masă: 7,5 kg
 • Filtru premotor lavabil

 Tehnologie "Radial Root Cyclone"
Aspiratoarele obişnuite folosesc saci pentru a adună praful şi murdăria. Problema apare însă în timpul utilizării: porii sacilor sunt blocaţi treptat de praf. Chiar şi unele dintre aspiratoarele fără sac funcţionează într-un mod asemănător: utilizează un filtru central pentru a capta praful fin, însă în cele din urmă acest filtru se umple şi el de praf. Astfel, puterea de aspirare scade, iar cantitatea de praf şi murdărie aspirată este din ce în ce mai redusă.

Tehnologia patentată de către Dyson aspiră mai multă murdărie decât oricare alt aspirator care foloseşte o tehnologie tip ciclon. La tehnologia "Radial Root Cyclone", fluxul de aer remodelat oferă o putere maximă de aspirare. Eficientă îmbunătăţită a fluxului de aer reduce turbulenţele şi menţine permanent presiunea aerului şi, astfel, particulele microscopice sunt extrase de către cicloanele interne. Toate aceste elemente contribuie la aspirarea extrem de eficientă a prafului, a alergenilor şi a părului de animale din casă.

 Tehnologia Ball pentru aspiratoare cu cilindru
Aspiratoarele construite sub tehnologia Dyson "Ball" se rotesc pe loc. Aspiratoarele DC33c au şi un mecanism articulat central, pentru direcţie. Bila conţine cea mai grea componentă - motorul - poziţionat către baza pentru a oferi un centru de greutate cât mai apropiat de sol şi stabilitate maximă. Aspiratoarele cu Dyson "Ball" sunt foarte uşor de controlat, fără mişcări incomode.

 Design special pentru un nivel redus de zgomot
Componentele esenţiale sunt poziţionate în interiorul bilei care conţine materiale speciale pentru reducerea nivelului de zgomot. Motorul este ataşat de carcasa cu ajutorul unor monturi antifonice. Căile de evacuare a aerului sunt mai puţin zgomotoase, iar materialele  din poliuretan absorb energia fonică.

 Manevrabilitate
Tehnologia "Ball" permite manevrarea facilă a aspiratoarelor DC33c în jurul obstacolelor. Bila nu se agaţă şi nu lasă urme pe covoarele moi. Rulmenţii din ax reduc frecarea şi astfel bilă se poate roţi cu uşurinţă.

 AVANTAJELE DYSON
Motive pentru a alege un aspirator Dyson

 Aspiră mai multă murdărie decât oricare alt aspirator cu tehnologie ciclon.
Dyson a rafinat în permanentă tehnologia ciclon, de la inventarea să cu mai mult de 20 de ani în urmă. Un ciclon Dyson aspiră mai multă murdărie şi particule de praf microscopic decât oricare alt aspirator. Fără sac. Fără a pierde vreodată puterea de aspirare.

 Fără costuri suplimentare
Alte aspiratoare necesită înlocuirea  periodică a sacilor şi a filtrelor. Pe parcursul a 5 ani, aceste accesorii ajung să coste chiar şi 1000 de lei. Aspiratoarele Dyson nu au sac şi sunt dotate cu filtru garantat pe viaţă, care poate fi spălat, astfel încât nu apar costuri suplimentare.

 Funcţionează ani de zile
Dure şi rezistente. Toate aspiratoarele Dyson sunt construite din policarbonat ABS &ndash material folosit pentru producerea scuturilor poliţiei, geamurile avioanelor şi a căştilor piloţilor de teste. Fiecare componentă în parte este supusă unor teste foarte dure, pentru a avea certitudinea că rezistă pe termen foarte lung în utilizarea intensă din viaţă reală.

 Aspiră alergenii, evacuează aer mai curat
Tehnologia "Radial Root Cyclone" patentată de către Dyson aspiră mai eficace decât oricare altă tehnologie şi nu pierde în timp din puterea de aspirare. Aspiratoarele Dyson captează alergenii şi evacuează aer mai curat decat cel pe care il respiram in viata de zi cu zi. Această tehnologie Dyson este garantată atât de către British Allergy Foundation, cât şi de către Service Allergie Suisse.

 Serviciul de asistenţă pentru clienţi de cea mai înalta calitate.
Tehnicienii Dyson din România se află la dispoziţia dumneavoastră de la 10am la 17pm în fiecare zi de luni până vineri.  Veţi intra imediat în legătură cu o persoană care cunoaşte detaliile fiecărui aparat Dyson.

 Despre Dyson

JAMES DYSON

Cunoaşteţi sentimentul încercat atunci când un produs de zi cu zi vă lasă baltă. Eu l-aş fi putut proiecta mai bine, vă gândiţi. Dar câţi dintre noi îşi transpun gândurile în acţiuni? James Dyson o face. Acesta este omul căruia îi place să facă lucrurile să funcţioneze mai bine. James Dyson a dovedit că gândirea inovatoare şi tehnicile inginereşti riguroase produc aparate mai bune. Image result for JAMES DYSON  

O IDEE NOUĂ

Cinci ani şi 5.127 de prototipuri

În anul1978, James Dyson a observat cum filtrul de aer din încăperea de finisare prin pulverizare Ballbarrow se înfunda constant cu particule de pulberi (exact aşa cum un sac de aspirator se înfundă cu praf). Deci a proiectat şi a construit un turn ciclon industrial, care a îndepărtat particulele de pulberi prin exercitarea de forţe centrifuge mai mari de 100.000 de ori decât cele de gravitaţie. Acelaşi principiu ar putea funcţiona într-un aspirator?

James Dyson s-a pus pe treabă. După cinci ani şi după 5.127 de prototipuri, a sosit primul aspirator fără sac din lume de la Dyson.

  Five years image
 

CERCETARE, PROIECTARE, DEZVOLTARE

Dyson office image

IDEILE NECESITĂ CERCETARE, PROIECTARE ŞI DEZVOLTARE

Reacţia publicului i-a oferit lui James încrederea de a-şi explora celelalte idei şi invenţii. Acesta şi echipa sa din ce în ce mai mare de ingineri şi oameni de ştiinţă aveau nevoie de mai mult spaţiu. Şi astfel James a construit noi laboratoare de cercetare şi dezvoltare la baza sa Cotswolds. Şi apoi le-a extins şi mai mult. Mai multe idei. Mai multe invenţii.

 NICIODATĂ ÎN REPAUS

INGINERII DYSON

Peste 1.000 de ingineri şi oameni de ştiinţă Dyson din Marea Britanie, Singapore şi Malaezia se ocupă de inventarea şi îmbunătăţirea aparatelor Dyson. Aceştia sunt aleşi dintr-o gamă largă de discipline:

Ingineri din domeniul electric dinamica fluidelor prototipuri electronică design testare sisteme de separare robotică software materiale motoare aerodinamică microbiologie inginerie mecanică acustică conformare hardware utilaje turbo. Şi altele.

Fiecare membru al departamentului RDD este un expert în domeniul său. Lucrând împreună, aceştia se asigură că aparatele Dyson au performanţe mai bune decât altele şi că sunt construite să dureze.

  
Dyson engineers image
 
 CONSTRUIREA VIITORULUI
James Dyson foundation image

FUNDAŢIA JAMES DYSON

Inginerii: cei ce rezolvă problemele lumii. Şi avem nevoie de mai mulţi. Tocmai de aceea James Dyson este atât de pasionat de a încuraja mai mulţi oameni tineri să urmeze ştiinţa, tehnologia şi ingineria. Fundaţia sa caritabilă sprijină studenţi şi profesori prin intermediul burselor, al programelor educaţionale şi al materialelor de predare. De obicei James, atunci când se consultă cu Guvernul britanic, solicită ca mai mulţi copii să înveţe din greseli şi eforturi susţinute decât prin succes imediat.

 
Caracteristici principale
Putere maxima: 750 W
Putere de aspirare: 290W
Tip sac: Container colector
Filtru: Radial Root
Detalii constructive
Culoare: Capac Galben "Saffron", container transparent, corp si tub Grey Anthracite
Tub: telescopic
Material tub: ABS
Derulator cablu: da
Lungime cablu: 6.5 m
Indicator umplere/schimbare sac: Container transparent
Raza de actiune: 10 m
Nivel zgomot: 77 dB
Sistem de filtrare: Radial Root Cyclone™
Greutate: 7.5 kg
Variator de putere: mecanic, pe maner
Capacitate recipient praf: 2 litri
Altele
Accesorii: accesoriu 2 in 1: perie colturi + perie simpla
Perie Dyson Soft dusting pentru aspirarea prafului
Perie principala - Dyson Dual mode

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.

Accesorii


Adauga in cos produsele selectate