Comparare

Pistol de vopsit WAGNER W95

Wagner
17000 lei
Termen livrare*: [alege orasul tau]
Livrarea: Gratis
Livrat de catre: Romib
111238
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie legala: 24 luni

Help

Detalii produs

Un model cu ajutorul caruia chiar si incepatorii pot vopsi, lacui sau polisa. Oricine poate obtine rezultate optime intr-un timp scurt. Curatarea este foarte simpla

-Model al sortimentului de baza - usor de manuit si de pulverizat
-Sistem de control al pulverizarii - regulator al debitului de vopsea
-Vopsele si materiale recomandate : Ideal pentru pulverizarea grundurilor , lacurilor , conservantilor de lemn , pesticidelor , materialelor de lustruire , uleiurilor .
-Utilizare : Potrivit in mod special pentru garduri de lemn, obloane, usi de garaj, obiecte din rachita, mobilier si multe altele
-Include o duza de 0,8 mm pentru optimizarea pulverizarii
-Pompa usor de demontat pentru o curatare
usoara

Caracteristici tehnice
Tip produs:
Pistol de vopsit
Tip lucrare: hobby
Putere nominala (W): 70
Capacitate de pompare (g/min): 0 - 140
Volum rezervor (l): 0.6
Vascozitate max. 60 DIN-sec.

CLICK&PAINT - Tehnologie patentata Wagner prin care tuturor aparatelor care fac parte din tehnologia Click&Paint se pot atasa si interschimba atasamentele Click & Paint. Puteti inlocui atasamentele de pulverizare si schimba materialul sau culorile intr-o clipa.

Comentariile cumparatorilor

Cunosti acest produs? Informeaza-i si pe ceilalti despre experienta ta.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.